Min största "synd"...

Har alltid älskat all choklad med mint-smak.

Till den grad att jag till och med "anklagar" Marabous Mintkrokant för att ha sabbat min GI-diet för X antal år sedan...:-)

Jag hade gått ner 7 kg och skulle "unna mig" Marabou Mintkrokant en gång i veckan. Sen blev det så småningom två gånger efter ett tag. Och sen blev det inte bara Marabou mintkrokant utan allt blev lite mer som förut där maten blev som innan, med följden att sockersuget blev som innan... Och vips så var 10 kg tillbaka...

 

Nu kan jag "unna mig" den här mörkare varianten av mintchoklad ibland. Och nej, jag tycker inte det är "för sött", jag tycker det är jättegott! Men det är sällan, och om jag känner att jag äter alldeles för mycket så gör jag låååååååååångt uppehåll till nästa gång och håller mig till 85%-ig choklad som jag vet fungerar bra (fungerar bra=kan ha den i flera veckor, fungerar dåligt-kan ha max 2 dagar...).

 

Hur gör ni? Har ni några favoriter som kanske känns lite tveksamma men som ni ändå inte vill vara utan?

Etiketter: choklad diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln