Löparklubben kämpar på...

Vi kämpar på i våran lilla "löparklubb" i Ågesta på helgen... 6,2 km löpning och sen styrketräning utomhus. Och däremellan får man kämpa på själv med sin träning...

 

Först var det ju bara jag ensam i Ågesta. Sen till slut fick jag med mig min syster. Sen min systers kille. Och sen har vi haft lite diverse människor som vi försöker få med och ibland har någon dykt upp och sprungit men ojojoj vad mycket ursäkter vi har hört nu för att man INTE ska behöva "offra" ca 1 1/2 timme på helgen på träning...:

 

Det är en hel del sjukdomar. Feber, hosta och segdragna förkylningar. Det är barnens träningar och sjukdomar och det kör i hop sig på olika sätt i privatlivet... Sen är det också mycket "inte nu men kanske nästa gång..." av okänd anledning. Man är "för otränad" eller "för bra"...?

Man "måste träna mer först". Eller "tycker inte att det är kul att springa".

 

Det viktiga här tycker jag är att dyka upp och träna efter förmåga! Det finns spår som är 3 km om man bara orkar det. Man kan gå. Man måste inte köra i utegymet. Man kan bara träffas och få massa frisk luft och lite sällskap och skratt. Man kan plocka svamp (ja, nästan fortfarande!) eller mossa till julljusstaken. 

Min syster hade ont i halsen en av gångerna. Då följde hon med och gick 3 km-slingan. Man dör inte av det... Man dör inte heller av "bakis-löpning", det har både jag och min systers kille testat... ;)

Det gäller att peppa och hjälpa varandra och inte låta latheten vinna!

 

(Och peppar, peppar, ta i trä, men jag själv har inte behövt ställa in pga sjukdom någon gång... Däremot en gång pga för rolig kväll dagen innan. Undra om det kan ha något med kosten att göra:-)?)

Avslutar med plankan. (Och elljus finns så man kan springa när det är mörkt också...)
Etiketter: träning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln