Mörk november...

Det är lite tungt nu tycker jag... Mörka mornar, mörka kvällar... Varje morgon slåss jag med tanken om jag ska cykla eller sätta mig på bussen-latmasken är beredd att ta över varje dag... Bara att försöka kämpa emot. Göra det bästa av situationen och gärna uttala högt vad man ska göra (fungerar för mig!) t ex berätta för alla på jobbet när man ska träna, att man ska cykla, ta en lunchpromenad osv. När det uttalats högt är det lättare att det blir av...

 

Själv behöver jag någon som frågar mig om jag ska till gymet flera gånger i veckan och nu frågar ingen längre och nu går det oerhört segt...

 

Några tips för att hålla sig pigg och alert i höstmörkret:

  • Ät D-vitamin! 1-2 kapslar per dag. Gärna från Holistic (Hälsokost) med mycket D-vitamin i varje kapsel.
  • Ta dig ut minst en kvart under den ljusa delen på dagen.
  • "Mys" inte för mycket med god mat och vin om du kämpar med vikten. Mys med tända ljus och te...
  • Träna. Man blir piggare! Kämpa emot latmasken!
  • Boka in roliga saker att se fram emot.
  • Ät en kost som gör dig pigg.
Etiketter: diverse träning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln