Istället för pasta

Som fd pastafreak skulle jag verkligen inte trott på om någon skulle sagt "Nu kommer du inte äta pasta på mer än två år..." när jag började med LCHF-kost, men nu har det gått över två år utan en pasta. Fattar det inte själv... Och det jag inte heller fattar, det är att jag faktiskt inte saknar pastan mer än jag gör. Då är det faktiskt vissa andra saker som känns svårare att avstå och så skulle jag inte tro att det skulle bli...

 

Och om jag saknar det tänker jag t ex på det HÄR:

 

De goda såserna behöver man verkligen inte sakna. Köttfärssås, carbonara, gorgonzolasås...

Bra tillbehör istället för pastan:

  • Fint strimlad vitkål stekt i smör på låg värme
  • Fint strimlad vitkål kokt med vispgrädde
  • Zuccini hyvlat med osthyvel och kokt 1 minut
  • Rå hyvlad zuccini med lite olivolja och havssalt på

Andra bra pasta-substitut?

Köttfärssås, gräddkokt vitkål och färskriven parmesan

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln