Hur man överlever en trist heldagskonferens...

Kurser och seminarier före LCHF-tiden... Ja, ni vet hur det är. Man äter och äter och fikar och fikar...

Först inleder man dagen med en macka och kaffe... Sen vid 10-tiden när man börjar somna till lite, en liten kaka eller bulle... Sen kommer lunchen. Riktigt okej idag, en god torsk med dragonsås (och potatis) och jag la rabarber på det mesta av smöret. Godis/choklad till kaffet.

Sen paltkoma (ja, inte för mig då...). Ingen vill hålla passen efter lunch för då orkar folk inte lyssna... ELLER så är det då man plockar in någon riktigt kul person för att få folk att hålla sig vakna (hände INTE mig idag..).

Sen vid 14.00 så dukas stora fikabordet upp...

 

Det fanns allt idag. Chokladbakelser, kakor, äppelpajj, kladdkaka... En hel buffé av socker och mjöl...

Sen vid 16-17-tiden är man mätt, sugen och illamående i en konstig kombination... Och kanske en hamburgare eller pizza på vägen hem känns rätt?  Eller några mackor...

 

Jag erkänner att kak-buffén såg fantastisk ut men jag mår ju sååååå mycket bättre nu när jag inte ätit av allt jag KUNDE ätit av idag! Och så hörde jag kommentaren "men jag ska springa ikväll"... Det här trista "kompensationstänket"! Mat ska inte ge dåligt samvete!

 

Och nu har jag klarat ett heldagsseminarium om skatt och moms utan att ta till något socker alls, jag är väldigt nöjd:-)!!!

Etiketter: diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln