Hur man överlever en trist heldagskonferens...

Kurser och seminarier före LCHF-tiden... Ja, ni vet hur det är. Man äter och äter och fikar och fikar...

Först inleder man dagen med en macka och kaffe... Sen vid 10-tiden när man börjar somna till lite, en liten kaka eller bulle... Sen kommer lunchen. Riktigt okej idag, en god torsk med dragonsås (och potatis) och jag la rabarber på det mesta av smöret. Godis/choklad till kaffet.

Sen paltkoma (ja, inte för mig då...). Ingen vill hålla passen efter lunch för då orkar folk inte lyssna... ELLER så är det då man plockar in någon riktigt kul person för att få folk att hålla sig vakna (hände INTE mig idag..).

Sen vid 14.00 så dukas stora fikabordet upp...

 

Det fanns allt idag. Chokladbakelser, kakor, äppelpajj, kladdkaka... En hel buffé av socker och mjöl...

Sen vid 16-17-tiden är man mätt, sugen och illamående i en konstig kombination... Och kanske en hamburgare eller pizza på vägen hem känns rätt?  Eller några mackor...

 

Jag erkänner att kak-buffén såg fantastisk ut men jag mår ju sååååå mycket bättre nu när jag inte ätit av allt jag KUNDE ätit av idag! Och så hörde jag kommentaren "men jag ska springa ikväll"... Det här trista "kompensationstänket"! Mat ska inte ge dåligt samvete!

 

Och nu har jag klarat ett heldagsseminarium om skatt och moms utan att ta till något socker alls, jag är väldigt nöjd:-)!!!

Etiketter: diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Irre » Håll ut för din rätt! :  ”Hej! Du har skrivit jättebra! . Nästa är väl att han ska ha rätt på om ledamöter..”

  • Gunilla » Övertygelse!:  ”Jag som har jobbat på covidavdelning, har inte vaccinerat mej. Tycker att detta..”

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

  • anna-lena valler » Håll ut för din rätt! :  ”Heja dig”

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln