Hur man överlever en trist heldagskonferens...

Kurser och seminarier före LCHF-tiden... Ja, ni vet hur det är. Man äter och äter och fikar och fikar...

Först inleder man dagen med en macka och kaffe... Sen vid 10-tiden när man börjar somna till lite, en liten kaka eller bulle... Sen kommer lunchen. Riktigt okej idag, en god torsk med dragonsås (och potatis) och jag la rabarber på det mesta av smöret. Godis/choklad till kaffet.

Sen paltkoma (ja, inte för mig då...). Ingen vill hålla passen efter lunch för då orkar folk inte lyssna... ELLER så är det då man plockar in någon riktigt kul person för att få folk att hålla sig vakna (hände INTE mig idag..).

Sen vid 14.00 så dukas stora fikabordet upp...

 

Det fanns allt idag. Chokladbakelser, kakor, äppelpajj, kladdkaka... En hel buffé av socker och mjöl...

Sen vid 16-17-tiden är man mätt, sugen och illamående i en konstig kombination... Och kanske en hamburgare eller pizza på vägen hem känns rätt?  Eller några mackor...

 

Jag erkänner att kak-buffén såg fantastisk ut men jag mår ju sååååå mycket bättre nu när jag inte ätit av allt jag KUNDE ätit av idag! Och så hörde jag kommentaren "men jag ska springa ikväll"... Det här trista "kompensationstänket"! Mat ska inte ge dåligt samvete!

 

Och nu har jag klarat ett heldagsseminarium om skatt och moms utan att ta till något socker alls, jag är väldigt nöjd:-)!!!

Etiketter: diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva Hazard » Låt det inte hända!:  ”Tyvärr är det redan försent . Vi kommer nu få uppleva ett samhälle i klass med h..”

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln