Revolution hos Polisen...?

I våras jobbade jag på Polisen och blev inbjuden till en kostföreläsning med Mai-Lis Hellenius. Vad jag tyckte om henne och föreläsningen kan du läsa om HÄR.

Redan innan föreläsningen hade jag försökt få Hälso & Friskvårdsenheten att boka in en LCHF-föreläsare och fick då till svar att vi som myndighet "har ansvar att visa på HELA den bredd som kostområdet spänner över...".

 

Suck kände jag, och ännu större suck när Mai-Lis var där och sa att vi max skulle äta 1 ägg om dagen och peta bort rommen från räkorna om vi åt räkor...

 

Jag skrev i utvärderingen till föreläsningen att jag VERKLIGEN tyckte att vi skulle ta dit en LCHF-föreläsare. Att det ändå är vuxna människor vi vänder oss till och att det vore bra att få höra om något nytt och modernt och välfungerande, och sen är det ju upp till var och en om man vill "tro på" Mai-Lis eller LCHF, men att man ska kunna göra ett val utifrån att man hört olika aspekter.

Under sommaren hade jag kontakt igen med Hälso & Friskvårdsenheten (och nu hade en person där läst Matrevolutionen!) och vi pratade om hur bra det vore om vi kunde få dit Kostdoktorn, Andreas Eenfeldt.

 

Sagt och gjort, jag kontaktar Andreas, tillsammans hittar vi ett datum som passade och nästa vecka får Polisen en kostföreläsning i LCHF!

Enligt färsk uppgift är föreläsningen redan fullbokad (ca 200 personer!) och folk står på väntelista för att få komma om det blir avbokningar, och p g a att intresset var så stort så har man bokat in en ny föreläsning i januari! Det är hur kul som helst!

 

Jag har nu bytt jobb, men SÅKLART ska jag dit nästa vecka för nu ska det ju göras Matrevolution hos Polisen och det vill jag inte missa:-)!!!!!!!!

Etiketter: diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anette » Svar från Leos Lekland:  ”Vill bara tacka för att du "tar fighten". Inspirerar mig (som gärna leker med ba..”

  • Michael Olssonn » SVAR från Leos Lekland!:  ”Tyvärr skriver inte Niclas något konkret utan det är bara ord som verkar positiv..”

  • Eva » Lunch ute! :  ”Därför har vi knytblus idag och alla andra dagar framöver!”

  • Bodil » Dags för skärpning Leos Lekland!:  ”Så jättebra skrivit Tycker likadant. Blir ofta förbannad på sånt matfusk, o prat..”

  • Birgitta Karlström » SVAR från Leos Lekland!:  ”Hoppas VERKLIGEN att ni erbjuder nyttig men ändå god föda/godis till våra små. D..”

  • Mona Mattsson » Dags för skärpning Leos Lekland!:  ”Håller fullständigt med. Sockerchocker kan ingen leva på. ”

  • Anna Hansson » Svar från Leos Lekland:  ”Jag är väldigt intresserad av att se vad de erbjuda för "mat" på ett sånt här ka..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln