Min allra första LCHF-rätt- Favorit i repris!

Vågen (som jag inte varit i närheten av på länge för jag anade oråd..) hade spårat ur helt. Jag hade testat GI tidigare och nu hade jag köpt en LCHF-kokbok. Hade inget att förlora... Förutom att jag var rädd att gå upp i vikt och jag ville gå ner 15 kg...

 

Jag lagade gorgonzola-lax med vitvinssås. Ost, grädde, lax, smör... Jättegott. Men hur skulle jag kunna gå ner i vikt på det?

 

Idag åt jag samma maträtt. Utan att vara orolig alls...

Jag tänkte absolut inte att jag inte skulle äta godis och bullar mer! Bara sällan...

Men eftersom jag fort blev av med allt sug och började gå ner i vikt så ökade motivationen att låta bli, så jag har låtit bli.

Och fast jag älskade pasta har jag inte ätit en pasta sedan dess... Tror knappt på det själv!

 

Något så här såg det ut. Och de 15 kilona jag ville gå ner blev 23 kg. Och här är jag "fast" för så här vill min kropp tydligen se ut:-)... Trots mycket träning och att jag är strikt med maten ligger vikten nu helt stabil +- 1 kg.

Är inte rädd för smör längre:-)!

 

Nu lever jag bara i skräcken att smöret ska ta slut.. Men jag har bunkrat hemma så jag känner mig trygg än så länge... Och sen har jag kokosfett och rapsolja så jag kommer överleva ett tillfällig smörbrist:-)!

Ha en härlig fredagkväll!

Etiketter: fisk vikt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln