Pust, inte tappa träningen...

Jag har fortfarande inte lyckats köpa något gymkort... Så himla skönt och lyxigt att ha gratis gym på jobbet, nu känner jag mig helt vilsen i vart jag ska träna någonstans och i och med det har jag inte lyckats införskaffa något kort alls...

Men plötsligt händer det får vi hoppas, styrketräning är bra, extra bra när man har ett stillasittande jobb och spenderar mycket tid framför datorn- inget våra kroppar är anpassade till att göra 8 timmar/dag...

 

Idag 6,3 km löpning. Är inte helt nöjd med mina "nya löparområden" som finns där jag bor nu men jag kan ju inte börja skylla på det också och sluta med löpningen med:-)!. Nä, nu kör vi vidare bara!

 

I morgon konditionstest på jobbet, och svar på alla mina prover! En fråga var om jag tyckte jag åt bra kost. Jag gav mig själv full pott och svarade att jag åt en jättebra kost:-)!

Etiketter: träning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln