Kantarellerna...

Vad blev det av mina kantareller som jag "plockade" på Hötorget?

Jo, massor av sås... Har flera matlådor i frysen nu och det är ju verklig glädje att ta med sådana till jobbet!

 

När man gör sås med vispgrädde så behövs ingen redning om man låter det koka ihop en stund. Men om man ändå vill ha såsen tjockare så brukar jag ta i någon matsked philadelphiaost eller 1 tsk fiberhusk.

När man använder fiberhusken gäller det att vara försiktig för om man överdoserar blir det KLISTER, och det vill man inte...

 

Smör, havssalt och vitpeppar är andra smakhöjjare till kantarellerna.

Det blev kyckling och kantarellsås, kanske inte den vanligaste maträtten, men om man bara kombinerar ihop sånt man tycker om blir det ofta bra och kycklingen fanns hemma...:-)

Inte snåla med god sås...
Etiketter: kyckling tillbehör

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln