Kantarellerna...

Vad blev det av mina kantareller som jag "plockade" på Hötorget?

Jo, massor av sås... Har flera matlådor i frysen nu och det är ju verklig glädje att ta med sådana till jobbet!

 

När man gör sås med vispgrädde så behövs ingen redning om man låter det koka ihop en stund. Men om man ändå vill ha såsen tjockare så brukar jag ta i någon matsked philadelphiaost eller 1 tsk fiberhusk.

När man använder fiberhusken gäller det att vara försiktig för om man överdoserar blir det KLISTER, och det vill man inte...

 

Smör, havssalt och vitpeppar är andra smakhöjjare till kantarellerna.

Det blev kyckling och kantarellsås, kanske inte den vanligaste maträtten, men om man bara kombinerar ihop sånt man tycker om blir det ofta bra och kycklingen fanns hemma...:-)

Inte snåla med god sås...
Etiketter: kyckling tillbehör

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Irre » Håll ut för din rätt! :  ”Hej! Du har skrivit jättebra! . Nästa är väl att han ska ha rätt på om ledamöter..”

  • Gunilla » Övertygelse!:  ”Jag som har jobbat på covidavdelning, har inte vaccinerat mej. Tycker att detta..”

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

  • anna-lena valler » Håll ut för din rätt! :  ”Heja dig”

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln