Kantarellerna...

Vad blev det av mina kantareller som jag "plockade" på Hötorget?

Jo, massor av sås... Har flera matlådor i frysen nu och det är ju verklig glädje att ta med sådana till jobbet!

 

När man gör sås med vispgrädde så behövs ingen redning om man låter det koka ihop en stund. Men om man ändå vill ha såsen tjockare så brukar jag ta i någon matsked philadelphiaost eller 1 tsk fiberhusk.

När man använder fiberhusken gäller det att vara försiktig för om man överdoserar blir det KLISTER, och det vill man inte...

 

Smör, havssalt och vitpeppar är andra smakhöjjare till kantarellerna.

Det blev kyckling och kantarellsås, kanske inte den vanligaste maträtten, men om man bara kombinerar ihop sånt man tycker om blir det ofta bra och kycklingen fanns hemma...:-)

Inte snåla med god sås...
Etiketter: kyckling tillbehör

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln