Kantarellerna...

Vad blev det av mina kantareller som jag "plockade" på Hötorget?

Jo, massor av sås... Har flera matlådor i frysen nu och det är ju verklig glädje att ta med sådana till jobbet!

 

När man gör sås med vispgrädde så behövs ingen redning om man låter det koka ihop en stund. Men om man ändå vill ha såsen tjockare så brukar jag ta i någon matsked philadelphiaost eller 1 tsk fiberhusk.

När man använder fiberhusken gäller det att vara försiktig för om man överdoserar blir det KLISTER, och det vill man inte...

 

Smör, havssalt och vitpeppar är andra smakhöjjare till kantarellerna.

Det blev kyckling och kantarellsås, kanske inte den vanligaste maträtten, men om man bara kombinerar ihop sånt man tycker om blir det ofta bra och kycklingen fanns hemma...:-)

Inte snåla med god sås...
Etiketter: kyckling tillbehör

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva Hazard » Låt det inte hända!:  ”Tyvärr är det redan försent . Vi kommer nu få uppleva ett samhälle i klass med h..”

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln