Kräfthelg!

Känns som det här har varit en riktig kräftskive-helg! Man har fått jaga både Västerbotten-osten och kräftorna:-)!

 

Kräftor med jobbet i torsdags, kräftor med familj i lördags. Vi hade igår med oss en kille från England som bara sett dokumentärer om kräftor och Sverige på Discovery och som testade för första gången och gillade det!

 

Det gäller att man vågar testa ny mat även fast den är "konstig" för det kan ju faktiskt vara något man missar.

 

Nu har jag lagat massa pajer de här senaste veckorna, tror att jag inte ska äta paj på ett tag nu, så jag inte tröttnar...

Västerbottenpaj & Kantarellpaj

Andra goda tillbehör:

 

Småkorvar, lagrade ostar i olika former och aioli är andra goda tillbehör.

Och surdegsbröd. De fåtal gånger per år jag äter bröd ska det vara vid rätt tillfälle och det ska vara sjukt gott, och det är det här brödet från Fabrique, rekommenderas! Även fast jag inte rekommenderar bröd så är surdegsbröd mer skonsamt och det är ju galet gott med Bregott med havssalt på...

Nu är det ny vecka snart.

Ny vecka, nya val- gör dem bra!

 

För mig nytt jobb där man måste förklara vad man äter och inte äter och varför...

Just när mina gamla kollegor blivit vana och slutat fråga :-)...

Ha en gott slut på denna vecka och en bra början på nästa!

Etiketter: diverse

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln