Bra snabbmat




Nu tillverkas både middag och matlådor i olika form och om man har dåligt med tid och inspiration så är ett par LCHF-wraps väldigt bra alternativ. Man kan fylla dem med allt man tycker är gott och LCHF-vänligt så blir det bra!
Till middagen idag blev det en röra med skuren bacon, majonnäs, creme fraiche och lite finhackad kokt broccoli.
1 st wrap:
2 ägg
2-3 msk grädde
2 tsk fiberhusk eller Pofiber
Vispa ihop och vändstek på medelhög värme.
Och när man ändå håller på, lika bra att steka några stycken! Är ungefär som att stå och steka pannkakor men mer tidseffektivt eftersom en wrap=en måltid.
Lunchen i morgon blir rökt lax, philadelphiaost och babyspenat.
Bara att rulla ihop och ner i matlådan, perfekt! Och eftersom man kan fylla med olika saker så tröttnar man inte så lätt. Det här har jag alltid med mig på längre flygresor eller andra resor där man inte vet hur det blir med maten. Praktiskt att skära i småbitar och ha på picknicken också!
Kommentera gärna inlägget:
Senaste inlägg
Senaste kommentarer
-
ingrid » Så nära...: ”Du är en envis kämpe!”
-
Jenny » Samma kläder- 7 år senare !: ”Götapetter! Breda höfteröööhhh...vart då? Du är jättefin då och nu!”
-
Catarina » Samma kläder- 7 år senare !: ”Jag har lipödem då är det väldigt vanligt med överdrivet breda höfter och studs,..”
-
kristina erkers » Inget ”Opinion Live” för mig- Om kött..: ”Jag håller med dig i allt. Jag är pensionär och har jobbat som kokerska på dagis..”
-
Jenny » ALP-diet, hur går det ? : ”Tack för svar! Vart kan man läsa om dieten? ”
-
Lena Palmquist » Samma kläder- 7 år senare !: ”Oj vad jag känner igen det där med att människor kopplade till vården säger oläm..”
-
Jenny » ALP-diet, hur går det ? : ”Alp är det som lchf utan alkohol mejeri och kaffe?”
Bloggarkiv
- ▼ 2019 (126)
- ► 2018 (73)
- ► 2017 (47)
- ► 2016 (30)
- ► 2015 (74)
-
►
2014 (149)
- ► december (11)
- ► november (7)
- ► oktober (11)
- ► september (5)
- ► augusti (6)
- ► juli (5)
- ► juni (15)
- ► maj (14)
- ► april (6)
- ► mars (26)
- ► februari (24)
- ► januari (19)
-
►
2013 (448)
- ► december (23)
- ► november (38)
- ► oktober (24)
- ► september (43)
- ► augusti (42)
- ► juli (35)
- ► juni (48)
- ► maj (43)
- ► april (45)
- ► mars (37)
- ► februari (33)
- ► januari (37)
-
►
2012 (393)
- ► december (30)
- ► november (29)
- ► oktober (33)
- ► september (32)
- ► augusti (28)
- ► juli (19)
- ► juni (37)
-
►
maj (38)
- Frukost på stan!
- Varför blir det aldrig lättare...???
- Visst kan vi...?
- Uppskattad vardags eller festrätt
- ► april (35)
- ► mars (38)
- ► februari (22)
- ► januari (52)
-
►
2011 (663)
- ► december (55)
- ► november (51)
- ► oktober (52)
- ► september (54)
- ► augusti (56)
- ► juli (46)
- ► juni (44)
- ► maj (57)
- ► april (62)
-
►
mars (68)
- Om jag bara får säja EN sak...
- Dagens delikatess
- TACK för era presentationer!
- Shoppat loss i ostbutiken...
- God morgon!
- ► februari (55)
- ► januari (63)
- ► 2010 (142)
Länkar
Etikettmoln
matlåda kiropraktor hus fest torsk påsk metoo 5:2 vitkål allergier lekland lchf middag graviditet, vikt thai grädde restaurang barnvagn pizza veckans middag före & efterbilder soppa pasta pannkaka socker fett choklad veckokalender katter hälsoeffekter lchf vikt efterrätt graviditet lchf nötkött graviditet ägg kyckling fisk kostrådgivning köttfärs träning diverse diverse kost frukost restaurang snabbt tillbehör grönsaker produkter barn bröd funderingar resor artiklar ost fläskkött barnmat vin skaldjur korv grillat jul paj kostrådgivarna kolesterol bloggtips glass livsmedelsverket nyår föreläsningar instagram kokböcker fettskola sexuella trakasserier hälsa tänder godis skinka lchf förskola alp chili
18 augusti 2011 10:12:37
18 augusti 2011 10:12:50
18 augusti 2011 10:13:11
Tror du att man kan steka upp ett antal och sedan frysa dem?
Kan tänka mig att de kan bli lite spröda vid upptining men kanske går det jättebra, du får återkomma och berätta!
18 augusti 2011 10:13:41
Bara undrar, ska man låta smeten stå och "dra ihop sig" eller steker man den direkt?
Tycker fiberhusk gör maten konstig ibland...
18 augusti 2011 10:13:59