Kyckling med myntaröra och egenodlat...

Jag tycker att de "halva kycklingfileerna" man kan köpa är bra för de är lite mindre och blir inte så sega och gigantiska... Grillas eller bryn i stekpanna och laga klart i ugnen.

 

Nu är mina rödbetor klara! Är ju sååå gott med varma rödbetor med lite smör eller getost/fetaost! Och bara att veta att de är mina rödbetor som jag sått som frön och sedan vårdat gör ju att det blir ännu godare.

 

Mynta tycker jag passar bra med kyckling och mynta odlar jag också. I kruka! Annars tar de över totalt i landet!

 

Fetaost & myntaröra

Recept 2 personer

 

1/2 paket fetaost

1 dl rysk yoghurt eller creme fraiche

3-5 blad mynta

Svartpeppar

 

Mixa ihop till en "gucka". Gott även till grillat.

Etiketter: grönsaker kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln