Kyckling med myntaröra och egenodlat...

Jag tycker att de "halva kycklingfileerna" man kan köpa är bra för de är lite mindre och blir inte så sega och gigantiska... Grillas eller bryn i stekpanna och laga klart i ugnen.

 

Nu är mina rödbetor klara! Är ju sååå gott med varma rödbetor med lite smör eller getost/fetaost! Och bara att veta att de är mina rödbetor som jag sått som frön och sedan vårdat gör ju att det blir ännu godare.

 

Mynta tycker jag passar bra med kyckling och mynta odlar jag också. I kruka! Annars tar de över totalt i landet!

 

Fetaost & myntaröra

Recept 2 personer

 

1/2 paket fetaost

1 dl rysk yoghurt eller creme fraiche

3-5 blad mynta

Svartpeppar

 

Mixa ihop till en "gucka". Gott även till grillat.

Etiketter: grönsaker kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln