Kyckling med myntaröra och egenodlat...

Jag tycker att de "halva kycklingfileerna" man kan köpa är bra för de är lite mindre och blir inte så sega och gigantiska... Grillas eller bryn i stekpanna och laga klart i ugnen.

 

Nu är mina rödbetor klara! Är ju sååå gott med varma rödbetor med lite smör eller getost/fetaost! Och bara att veta att de är mina rödbetor som jag sått som frön och sedan vårdat gör ju att det blir ännu godare.

 

Mynta tycker jag passar bra med kyckling och mynta odlar jag också. I kruka! Annars tar de över totalt i landet!

 

Fetaost & myntaröra

Recept 2 personer

 

1/2 paket fetaost

1 dl rysk yoghurt eller creme fraiche

3-5 blad mynta

Svartpeppar

 

Mixa ihop till en "gucka". Gott även till grillat.

Etiketter: grönsaker kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln