Kyckling med myntaröra och egenodlat...

Jag tycker att de "halva kycklingfileerna" man kan köpa är bra för de är lite mindre och blir inte så sega och gigantiska... Grillas eller bryn i stekpanna och laga klart i ugnen.

 

Nu är mina rödbetor klara! Är ju sååå gott med varma rödbetor med lite smör eller getost/fetaost! Och bara att veta att de är mina rödbetor som jag sått som frön och sedan vårdat gör ju att det blir ännu godare.

 

Mynta tycker jag passar bra med kyckling och mynta odlar jag också. I kruka! Annars tar de över totalt i landet!

 

Fetaost & myntaröra

Recept 2 personer

 

1/2 paket fetaost

1 dl rysk yoghurt eller creme fraiche

3-5 blad mynta

Svartpeppar

 

Mixa ihop till en "gucka". Gott även till grillat.

Etiketter: grönsaker kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Trygghet!:  ”Gillar den också, min yngsta är konfirmerad där, Midnattsmässa under påsktid. Ha..”

  • Helena » 6 månader sedan otrohet:  ”Hej Veronica Har följt dig av och till under många år. Tack för all inspiration ..”

  • Johannes » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Vilket sjukt sätt.. Har du märkt dessa tendenser tidigare? Det är så otroligt em..”

  • Anonym » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Men hjälp! Stackars dig! Denna man är ju empatistörd eller gränsar till psykopat..”

  • Lena » 6 månader sedan otrohet:  ”Jag har inte varit med om något som är i närheten av det du gjort. Men jag tror ..”

  • Kajsa S » 6 månader sedan otrohet:  ”Kram!”

  • Pernilla » 6 månader sedan otrohet:  ”Kära, kära du. Jag sladdade in här lite på det berömda bananskalet Jag kunde in..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln