Matig sallad med grill-rester

Sallad är så gott på sommaren tycker jag!

Och jättebra som picknick på stranden till exempel.

 

Jag fick lite kyckling kvar från grillningen så den blandade jag med en god fetaost, sallad, solvarma tomater, lite rödlök. Och sen toppade jag med kokta ägg, det gäller ju att få salladen mättande.

Hade även fetaost-röra (fetaost/creme fraiche mixat) kvar från grillningen och det blev en perfekt salladsdressing.

Bra när man kan återanvända mat och inte kasta massa i onödan!

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

  • Katarina » Påsk -2021 Covid 19:  ”Ja, visst är det konstigt! Alla risker verkar vara ok utom risken att bli smitta..”

  • Eva » Påsk -2021 Covid 19:  ”Som vanligt väldigt bra skrivet! Glad påsk! Eva”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln