Matig sallad med grill-rester

Sallad är så gott på sommaren tycker jag!

Och jättebra som picknick på stranden till exempel.

 

Jag fick lite kyckling kvar från grillningen så den blandade jag med en god fetaost, sallad, solvarma tomater, lite rödlök. Och sen toppade jag med kokta ägg, det gäller ju att få salladen mättande.

Hade även fetaost-röra (fetaost/creme fraiche mixat) kvar från grillningen och det blev en perfekt salladsdressing.

Bra när man kan återanvända mat och inte kasta massa i onödan!

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln