Matig sallad med grill-rester

Sallad är så gott på sommaren tycker jag!

Och jättebra som picknick på stranden till exempel.

 

Jag fick lite kyckling kvar från grillningen så den blandade jag med en god fetaost, sallad, solvarma tomater, lite rödlök. Och sen toppade jag med kokta ägg, det gäller ju att få salladen mättande.

Hade även fetaost-röra (fetaost/creme fraiche mixat) kvar från grillningen och det blev en perfekt salladsdressing.

Bra när man kan återanvända mat och inte kasta massa i onödan!

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln