Matig sallad med grill-rester

Sallad är så gott på sommaren tycker jag!

Och jättebra som picknick på stranden till exempel.

 

Jag fick lite kyckling kvar från grillningen så den blandade jag med en god fetaost, sallad, solvarma tomater, lite rödlök. Och sen toppade jag med kokta ägg, det gäller ju att få salladen mättande.

Hade även fetaost-röra (fetaost/creme fraiche mixat) kvar från grillningen och det blev en perfekt salladsdressing.

Bra när man kan återanvända mat och inte kasta massa i onödan!

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln