Gott med ägg

Jag är glad att jag tycker om ägg och förhoppningsvis tröttnar jag inte i första taget...

 

Man får försöka variera ägg-ätandet lite om man känner att det blivit för mycket och att man kanske tröttnar.

Det här tycker jag är en väldigt god variant att äta till frukost:

 

Ägghack med majonnäs

Recept 1 person

 

2 ägg

2-3 msk majonnäs

1 msk gräslök

Lite havssalt/svartpeppar

 

Rör ihop majonnäsen med gräslöken (färsk är godast men annars finns fryst färsk som är jättebra) och kryddorna. Hacka äggen och rör i.

Lite god skinka passar bra till men idag blev det en halv lammfärsbiff som var kvar från middagen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln