Gott med ägg

Jag är glad att jag tycker om ägg och förhoppningsvis tröttnar jag inte i första taget...

 

Man får försöka variera ägg-ätandet lite om man känner att det blivit för mycket och att man kanske tröttnar.

Det här tycker jag är en väldigt god variant att äta till frukost:

 

Ägghack med majonnäs

Recept 1 person

 

2 ägg

2-3 msk majonnäs

1 msk gräslök

Lite havssalt/svartpeppar

 

Rör ihop majonnäsen med gräslöken (färsk är godast men annars finns fryst färsk som är jättebra) och kryddorna. Hacka äggen och rör i.

Lite god skinka passar bra till men idag blev det en halv lammfärsbiff som var kvar från middagen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

  • anna-lena valler » Håll ut för din rätt! :  ”Heja dig”

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln