Gott med ägg

Jag är glad att jag tycker om ägg och förhoppningsvis tröttnar jag inte i första taget...

 

Man får försöka variera ägg-ätandet lite om man känner att det blivit för mycket och att man kanske tröttnar.

Det här tycker jag är en väldigt god variant att äta till frukost:

 

Ägghack med majonnäs

Recept 1 person

 

2 ägg

2-3 msk majonnäs

1 msk gräslök

Lite havssalt/svartpeppar

 

Rör ihop majonnäsen med gräslöken (färsk är godast men annars finns fryst färsk som är jättebra) och kryddorna. Hacka äggen och rör i.

Lite god skinka passar bra till men idag blev det en halv lammfärsbiff som var kvar från middagen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln