Gott med ägg

Jag är glad att jag tycker om ägg och förhoppningsvis tröttnar jag inte i första taget...

 

Man får försöka variera ägg-ätandet lite om man känner att det blivit för mycket och att man kanske tröttnar.

Det här tycker jag är en väldigt god variant att äta till frukost:

 

Ägghack med majonnäs

Recept 1 person

 

2 ägg

2-3 msk majonnäs

1 msk gräslök

Lite havssalt/svartpeppar

 

Rör ihop majonnäsen med gräslöken (färsk är godast men annars finns fryst färsk som är jättebra) och kryddorna. Hacka äggen och rör i.

Lite god skinka passar bra till men idag blev det en halv lammfärsbiff som var kvar från middagen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln