Gott med något hårt

Ibland känner jag verkligen att jag vill ha något hårt att äta något mjukt på, om ni förstår:-).

 

T ex knäckebröd till makrill eller kex till ost.

Här är då ett alternativ. Tunna och spröda kex att ha t ex en god brie eller camenbert-ost på. Jag tror att det bör vara ganska enkelt att göra något liknande själv (för de är svin-dyra/FÖR dyra i affären tycker jag egentligen!). Jag provade en gång men fick dem inte lika hårda och spröda, men jag ska nog testa igen, för ett litet kex med mycket ost och en kaffe med gräddmjölk smakar fin-fint och mättar bra!

 

Dock passar jag mig för bröd i olika former att äta för ofta...

Att överäta "mackor" är enkelt enkelt, och det är många som äter alldeles för många (för många för att det skapar sug som leder vidare till annat och blir för mycket kolhydrater) t ex Finn Crisp och Flatbröd när de äter LCHF. Just för att man inte KAN ta EN! För att EN känns för lite... Bättre då att inte ta någon alls....

Etiketter: produkter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln