"När industrin själv får forska..."

Har ni läst det HÄR och såg ni löpsedeln nu i helgen:-)? Något om "Ny diet, banta med bröd och pasta"...

 

"GP - glykemisk profil. För att få fram GP mäts blodsockret med jämna mellanrum
under tre timmar. Liza Rosén har tagit fram en matematisk modell för att räkna
ut GP - och ju högre GP desto bättre" 

 

Pågen & Lantmännen har sponsrat studien som visar att man kan gå ner i vikt med bröd och pasta. 

Man kan såklart gå ner i vikt på många sätt och även genom att äta bröd och pasta.

Problemet är bara att vi inte är anpassade att äta massa spannmål och vi krånglar till det så otroligt mycket när ätande ska bli en matematisk modell.

Det är när ätande INTE är en matematisk modell och vi mår bra av vår kost som vi fått kvitto på att vi gör rätt! Inte när olika företag försöker få oss att välja specifika livsmedel genom att "forska fram" något som passar affärsidéen...

Etiketter: artiklar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln