"När industrin själv får forska..."

Har ni läst det HÄR och såg ni löpsedeln nu i helgen:-)? Något om "Ny diet, banta med bröd och pasta"...

 

"GP - glykemisk profil. För att få fram GP mäts blodsockret med jämna mellanrum
under tre timmar. Liza Rosén har tagit fram en matematisk modell för att räkna
ut GP - och ju högre GP desto bättre" 

 

Pågen & Lantmännen har sponsrat studien som visar att man kan gå ner i vikt med bröd och pasta. 

Man kan såklart gå ner i vikt på många sätt och även genom att äta bröd och pasta.

Problemet är bara att vi inte är anpassade att äta massa spannmål och vi krånglar till det så otroligt mycket när ätande ska bli en matematisk modell.

Det är när ätande INTE är en matematisk modell och vi mår bra av vår kost som vi fått kvitto på att vi gör rätt! Inte när olika företag försöker få oss att välja specifika livsmedel genom att "forska fram" något som passar affärsidéen...

Etiketter: artiklar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln