"När industrin själv får forska..."

Har ni läst det HÄR och såg ni löpsedeln nu i helgen:-)? Något om "Ny diet, banta med bröd och pasta"...

 

"GP - glykemisk profil. För att få fram GP mäts blodsockret med jämna mellanrum
under tre timmar. Liza Rosén har tagit fram en matematisk modell för att räkna
ut GP - och ju högre GP desto bättre" 

 

Pågen & Lantmännen har sponsrat studien som visar att man kan gå ner i vikt med bröd och pasta. 

Man kan såklart gå ner i vikt på många sätt och även genom att äta bröd och pasta.

Problemet är bara att vi inte är anpassade att äta massa spannmål och vi krånglar till det så otroligt mycket när ätande ska bli en matematisk modell.

Det är när ätande INTE är en matematisk modell och vi mår bra av vår kost som vi fått kvitto på att vi gör rätt! Inte när olika företag försöker få oss att välja specifika livsmedel genom att "forska fram" något som passar affärsidéen...

Etiketter: artiklar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sussie Rislund » GRATIS kostrådgivning!:  ”Skulle verkligen behöva lite tips med maten. Äter LCHF men behöver tänka mera ke..”

  • Hunden Rut » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Detta verkar lovande! :) Nyligen börjat min lchf-livstil och trodde jag skulle k..”

  • Terese Hammarqvist » GRATIS kostrådgivning!:  ”Ändra kosten! ”

  • Anna i Skåne » Sluta träna!:  ”Jag gillar och mår bra av kombon. Träna och äta lågkolhydratkost! När jag tränar..”

  • Eva » Nyårsloppet!:  ”Heja Heja! Gott Nytt År!”

  • Eva » Ny tid nu!:  ”Jag trycker på Gilla-knappen .”

  • Eva » Enkel frukost:  ”Tänk om man hade fått smaskens-tallrik när man var barn istället för rostis med ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln