Gott och nyttigt tillbehör

Nu är den färska vitkålen god och billig så nu är det bra att "vitkålsfrossa" lite. Det är så gott och så nyttigt med vitkål och den är bra tillbehör till det mesta.

 

En enkel coleslaw gör jag av lika delar majonnäs och creme fraiche, mycket strimlad vitkål och sen gärna skivad rödlök och/eller morot i för att få lite färg. Krydda med lite havssalt och vit/svartpeppar.

 

Här åts coleslawen till goda korvar. Jag gillar ju inte korv så mycket i vanliga fall, men Ica Selections Choritzo tycker jag är supergoda! 90% kött!

Har ni testat?

 

(De ser lite oaptitliga ut på bilden kanske och det beror på att jag snittade lite i dem för att de skulle bli "snyggare", men det fick motsatt effekt...)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln