Gott och nyttigt tillbehör

Nu är den färska vitkålen god och billig så nu är det bra att "vitkålsfrossa" lite. Det är så gott och så nyttigt med vitkål och den är bra tillbehör till det mesta.

 

En enkel coleslaw gör jag av lika delar majonnäs och creme fraiche, mycket strimlad vitkål och sen gärna skivad rödlök och/eller morot i för att få lite färg. Krydda med lite havssalt och vit/svartpeppar.

 

Här åts coleslawen till goda korvar. Jag gillar ju inte korv så mycket i vanliga fall, men Ica Selections Choritzo tycker jag är supergoda! 90% kött!

Har ni testat?

 

(De ser lite oaptitliga ut på bilden kanske och det beror på att jag snittade lite i dem för att de skulle bli "snyggare", men det fick motsatt effekt...)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln