Gott och nyttigt tillbehör

Nu är den färska vitkålen god och billig så nu är det bra att "vitkålsfrossa" lite. Det är så gott och så nyttigt med vitkål och den är bra tillbehör till det mesta.

 

En enkel coleslaw gör jag av lika delar majonnäs och creme fraiche, mycket strimlad vitkål och sen gärna skivad rödlök och/eller morot i för att få lite färg. Krydda med lite havssalt och vit/svartpeppar.

 

Här åts coleslawen till goda korvar. Jag gillar ju inte korv så mycket i vanliga fall, men Ica Selections Choritzo tycker jag är supergoda! 90% kött!

Har ni testat?

 

(De ser lite oaptitliga ut på bilden kanske och det beror på att jag snittade lite i dem för att de skulle bli "snyggare", men det fick motsatt effekt...)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sussie Rislund » GRATIS kostrådgivning!:  ”Skulle verkligen behöva lite tips med maten. Äter LCHF men behöver tänka mera ke..”

  • Hunden Rut » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Detta verkar lovande! :) Nyligen börjat min lchf-livstil och trodde jag skulle k..”

  • Terese Hammarqvist » GRATIS kostrådgivning!:  ”Ändra kosten! ”

  • Anna i Skåne » Sluta träna!:  ”Jag gillar och mår bra av kombon. Träna och äta lågkolhydratkost! När jag tränar..”

  • Eva » Nyårsloppet!:  ”Heja Heja! Gott Nytt År!”

  • Eva » Ny tid nu!:  ”Jag trycker på Gilla-knappen .”

  • Eva » Enkel frukost:  ”Tänk om man hade fått smaskens-tallrik när man var barn istället för rostis med ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln