Gott och nyttigt tillbehör

Nu är den färska vitkålen god och billig så nu är det bra att "vitkålsfrossa" lite. Det är så gott och så nyttigt med vitkål och den är bra tillbehör till det mesta.

 

En enkel coleslaw gör jag av lika delar majonnäs och creme fraiche, mycket strimlad vitkål och sen gärna skivad rödlök och/eller morot i för att få lite färg. Krydda med lite havssalt och vit/svartpeppar.

 

Här åts coleslawen till goda korvar. Jag gillar ju inte korv så mycket i vanliga fall, men Ica Selections Choritzo tycker jag är supergoda! 90% kött!

Har ni testat?

 

(De ser lite oaptitliga ut på bilden kanske och det beror på att jag snittade lite i dem för att de skulle bli "snyggare", men det fick motsatt effekt...)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

  • Katarina » Påsk -2021 Covid 19:  ”Ja, visst är det konstigt! Alla risker verkar vara ok utom risken att bli smitta..”

  • Eva » Påsk -2021 Covid 19:  ”Som vanligt väldigt bra skrivet! Glad påsk! Eva”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln