Brieost till frukost?

Varför inte?

 

Brieost är gott och innehåller mycket fett och mättar bra. Till frukost som ett komplement till ett ägg, eller istället för ägg.

 

Brieost är också perfekt "on-the-go-mat" att ha i kylen och ta om man behöver något mellanmål eller något snabbt.

Här är en sort jag gillar för att den är god och krämig och smakar bra.

Etiketter: ost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Spring, spring... :  ”Gilla på den!!”

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln