Hamburgare på grillen

En egengrillad färsk hamburgare har inte ens några likheter med det som legat en kvart på McDonalds tycker jag...

Jag tycker hamburgare är så fantastiskt gott och enkelt. Man varierar tillbehören beroende på vad man är sugen på och ibland brukar jag fixa ett bröd till. Gör bröden tunna och dekorera med sesamfrön så har du perfekta goda hamburgerbröd.

 

Den här gången blev det lite sting i hamburgarna för jag kryddade med chili, cayennepeppar och grillkrydda. Lindade bacon runt och lade på grillen.

Åt med rödlök, sallad, gurka, tomat och avokado. Och två olika dressingar, en chilibearnaise och en stark färskost (som jag hittade på rea men tappade namnet på...) som jag mixade med lite creme fraiche.

Etiketter: köttfärs grillat

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln