Äpple & Kanelpannkaka

Pannkaka är gott, billigt och går ganska fort (om man inte är alltför många som ska mättas...) och mättar bra med rätt tillbehör.

 

Bara lukten av äpple och kanel blir man glad av (jag är en "kaneloman" tror jag, förutom en "ost-oman"...).

Servera pannkakorna till lunch eller frukost. Eller som efterrätt med en liten klick glass till bären.

 

Äpple & Kanelpannkaka med jordgubbar och vispad grädde
Recept 4 personer

8 ägg
3 msk fiberhusk
1 dl mjölk
2 dl vispgrädde
2 stycken äpplen (rivs på grova sidan på rivjärnet)
1 msk kanel
1 tsk vaniljpulver

Vispa ihop allt och stek pannkakor på ca 1 dl smet i taget (på ganska hög värme). Servera med jordgubbar och vispad grädde.

Etiketter: pannkaka

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anders » Mer Nitritfritt!:  ”Tulip har bacon gjort på sidfläsk och salt https://www.tulip.se/produkter/bacon/..”

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln