Äpple & Kanelpannkaka

Pannkaka är gott, billigt och går ganska fort (om man inte är alltför många som ska mättas...) och mättar bra med rätt tillbehör.

 

Bara lukten av äpple och kanel blir man glad av (jag är en "kaneloman" tror jag, förutom en "ost-oman"...).

Servera pannkakorna till lunch eller frukost. Eller som efterrätt med en liten klick glass till bären.

 

Äpple & Kanelpannkaka med jordgubbar och vispad grädde
Recept 4 personer

8 ägg
3 msk fiberhusk
1 dl mjölk
2 dl vispgrädde
2 stycken äpplen (rivs på grova sidan på rivjärnet)
1 msk kanel
1 tsk vaniljpulver

Vispa ihop allt och stek pannkakor på ca 1 dl smet i taget (på ganska hög värme). Servera med jordgubbar och vispad grädde.

Etiketter: pannkaka

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln