Löfte om sommar...

Nu har jag kört lite glassmaskin igen.

Denna gång testade jag färska bär eftersom det blev isigt förra gången när jag tog frysta blåbär (och jag fick tips att det nog var pga för mycket vätska).

Färska hallon blev det.

Den här gången blev det som sorbet. Gott men jag vill ju ha det mer "glassigt". Om ni vill testa att göra hallonsorbet så är receptet här:

 

Hallonsorbet

Recept 3 personer

 

200 gram färska hallon

1 tsk agavesirap

3/4 dl mjölk

1 dl vispgrädde

1 tsk vaniljpulver

 

Mixa hallon och sirap och tillsätt sedan vanilj, mjölk och grädde och mixa i 30 sekunder. Kör glassmaskinen lämplig tid, jag tog 10 minuter.

Hallonsorbet med skivade jordgubbar
Etiketter: efterrätt glass

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln