Löfte om sommar...

Nu har jag kört lite glassmaskin igen.

Denna gång testade jag färska bär eftersom det blev isigt förra gången när jag tog frysta blåbär (och jag fick tips att det nog var pga för mycket vätska).

Färska hallon blev det.

Den här gången blev det som sorbet. Gott men jag vill ju ha det mer "glassigt". Om ni vill testa att göra hallonsorbet så är receptet här:

 

Hallonsorbet

Recept 3 personer

 

200 gram färska hallon

1 tsk agavesirap

3/4 dl mjölk

1 dl vispgrädde

1 tsk vaniljpulver

 

Mixa hallon och sirap och tillsätt sedan vanilj, mjölk och grädde och mixa i 30 sekunder. Kör glassmaskinen lämplig tid, jag tog 10 minuter.

Hallonsorbet med skivade jordgubbar
Etiketter: efterrätt glass

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln