Camenbert till frukost?

Varför inte?

Om man gillar Camenbert så finns absolut ingen anledning till att man inte kan äta det till frukost...

 

Jag älskar Camenbert-ost! Baksidan är att det luktar i kylen när man har öppnat den, även fast jag packar in den på alla möjliga sätt... Men, men, man får äta upp den snabbt och inte ha den i kylen så länge...:-)

 

Äggröra på 1 1/2 ägg, 1 bit camenbert, smörstekt svamp och tomater.

Sen lite turkisk yoghurt. (Den ryska är slut och jag har inte hittat den i någon av mina "vanliga" mataffärer).

Dekorerat med hallon, linfrön, pumpakärnor och ett par valnötter.

Etiketter: ost frukost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln