Camenbert till frukost?

Varför inte?

Om man gillar Camenbert så finns absolut ingen anledning till att man inte kan äta det till frukost...

 

Jag älskar Camenbert-ost! Baksidan är att det luktar i kylen när man har öppnat den, även fast jag packar in den på alla möjliga sätt... Men, men, man får äta upp den snabbt och inte ha den i kylen så länge...:-)

 

Äggröra på 1 1/2 ägg, 1 bit camenbert, smörstekt svamp och tomater.

Sen lite turkisk yoghurt. (Den ryska är slut och jag har inte hittat den i någon av mina "vanliga" mataffärer).

Dekorerat med hallon, linfrön, pumpakärnor och ett par valnötter.

Etiketter: ost frukost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln