Timjankryddad kyckling & rödbetor med varm getostcreme

Kycklingklubbor och kycklinglår är god, smidig och lättlagad mat.

 

Bara att krydda med t ex timjan, salt och peppar och pensla med olivolja, så sköter det sig själv i ugnen.

Hade några rödbetor kvar som behövde användas och hittade chevréost på rea på Ica, och det är ju en klockren kombination!

 

Rödbetor med varm chevrécreme

Recept 4 personer

 

8-10 rödbetor

 

150 gram chevréost

2 dl vispgrädde

salt/peppar

 

Koka rödbetorna i ca 25-3 minuter. Spola i kallt vatten och dra av skalet. Skär i skivor och lägg på ett fat.

Värm vispgrädde och chevré och vispa eller mixa ihop det så att det blir en slät creme. Smaka av med salt och peppar. Ljuvligt gott!

 

Etiketter: ost grönsaker kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln