Timjankryddad kyckling & rödbetor med varm getostcreme

Kycklingklubbor och kycklinglår är god, smidig och lättlagad mat.

 

Bara att krydda med t ex timjan, salt och peppar och pensla med olivolja, så sköter det sig själv i ugnen.

Hade några rödbetor kvar som behövde användas och hittade chevréost på rea på Ica, och det är ju en klockren kombination!

 

Rödbetor med varm chevrécreme

Recept 4 personer

 

8-10 rödbetor

 

150 gram chevréost

2 dl vispgrädde

salt/peppar

 

Koka rödbetorna i ca 25-3 minuter. Spola i kallt vatten och dra av skalet. Skär i skivor och lägg på ett fat.

Värm vispgrädde och chevré och vispa eller mixa ihop det så att det blir en slät creme. Smaka av med salt och peppar. Ljuvligt gott!

 

Etiketter: ost grönsaker kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln