Timjankryddad kyckling & rödbetor med varm getostcreme

Kycklingklubbor och kycklinglår är god, smidig och lättlagad mat.

 

Bara att krydda med t ex timjan, salt och peppar och pensla med olivolja, så sköter det sig själv i ugnen.

Hade några rödbetor kvar som behövde användas och hittade chevréost på rea på Ica, och det är ju en klockren kombination!

 

Rödbetor med varm chevrécreme

Recept 4 personer

 

8-10 rödbetor

 

150 gram chevréost

2 dl vispgrädde

salt/peppar

 

Koka rödbetorna i ca 25-3 minuter. Spola i kallt vatten och dra av skalet. Skär i skivor och lägg på ett fat.

Värm vispgrädde och chevré och vispa eller mixa ihop det så att det blir en slät creme. Smaka av med salt och peppar. Ljuvligt gott!

 

Etiketter: ost grönsaker kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln