Rabarberproblematiken har börjat...

Rabarberna växer som ogräs i min trädgård. Och rabarber är jättegott och nyttigt och innehåller få kolhydrater. MEN rabarber är SURT och behöver sötning!

Förra året gav jag bort alla rabarber, utom två stycken som jag stekte tillsammans med kanel och äpple och åt med lite glass.

Nu har jag börjat ge bort men känner ändå att EN paj måste det bli. Så bra det går ur LCHF-synpunkt (mjöl går ju bort) men någon sötning måste till. Jag är egentligen emot sukrin och liknande men här får man kanske göra ett undantag...

 

Vill därför jättegärna ha era allra vassaste tips på en "LCHF-vänlig" paj som också är god. Som t ex passar bra att avnjuta på midsommar... Längtar redan!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

  • Katarina » Påsk -2021 Covid 19:  ”Ja, visst är det konstigt! Alla risker verkar vara ok utom risken att bli smitta..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln