Rabarberproblematiken har börjat...

Rabarberna växer som ogräs i min trädgård. Och rabarber är jättegott och nyttigt och innehåller få kolhydrater. MEN rabarber är SURT och behöver sötning!

Förra året gav jag bort alla rabarber, utom två stycken som jag stekte tillsammans med kanel och äpple och åt med lite glass.

Nu har jag börjat ge bort men känner ändå att EN paj måste det bli. Så bra det går ur LCHF-synpunkt (mjöl går ju bort) men någon sötning måste till. Jag är egentligen emot sukrin och liknande men här får man kanske göra ett undantag...

 

Vill därför jättegärna ha era allra vassaste tips på en "LCHF-vänlig" paj som också är god. Som t ex passar bra att avnjuta på midsommar... Längtar redan!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln