Rabarberproblematiken har börjat...

Rabarberna växer som ogräs i min trädgård. Och rabarber är jättegott och nyttigt och innehåller få kolhydrater. MEN rabarber är SURT och behöver sötning!

Förra året gav jag bort alla rabarber, utom två stycken som jag stekte tillsammans med kanel och äpple och åt med lite glass.

Nu har jag börjat ge bort men känner ändå att EN paj måste det bli. Så bra det går ur LCHF-synpunkt (mjöl går ju bort) men någon sötning måste till. Jag är egentligen emot sukrin och liknande men här får man kanske göra ett undantag...

 

Vill därför jättegärna ha era allra vassaste tips på en "LCHF-vänlig" paj som också är god. Som t ex passar bra att avnjuta på midsommar... Längtar redan!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln