Rabarberproblematiken har börjat...

Rabarberna växer som ogräs i min trädgård. Och rabarber är jättegott och nyttigt och innehåller få kolhydrater. MEN rabarber är SURT och behöver sötning!

Förra året gav jag bort alla rabarber, utom två stycken som jag stekte tillsammans med kanel och äpple och åt med lite glass.

Nu har jag börjat ge bort men känner ändå att EN paj måste det bli. Så bra det går ur LCHF-synpunkt (mjöl går ju bort) men någon sötning måste till. Jag är egentligen emot sukrin och liknande men här får man kanske göra ett undantag...

 

Vill därför jättegärna ha era allra vassaste tips på en "LCHF-vänlig" paj som också är god. Som t ex passar bra att avnjuta på midsommar... Längtar redan!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

  • Inger » Snaaaart semester! :  ”Önskar er en härlig semester ! Älskar er ❤️❤️❤️”

  • Matilda » JAG FLYTTAR TILLBAKA!:  ”Kul att du är tillbaka! :-) Befinner mig själv i Asien sen två veckor tillbaka, ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln