Nu är jag färdigkonfererad!

Hur gick det på min konferens där jag i "kostrutan" skrivit LCHF?

 

Föga överaskande så såg jag inte röken av någon LCHF-anpassning (vet inte vart "felet" låg, om det var internt eller hos konferensanläggningen) så det fick lösas på bästa sätt ändå.

Frukost åt jag innan jag åkte. Lunch var en jättefin buffé där jag åt en god fisk, och identifierade smör bredvid Becel-paketet, och det blev perfekt till fisken.

Middagen var en fantastisk lammentrecote med potatis. Eftersom jag valde bort potatisen och här inte hade något extra smör blev det en måltid med för lite fett, och efterrätten som kom in valdes såklart bort.

För att kompensera den fettsnåla middagen beställdes grädde till kaffet och det var inga problem. Och jag drack massor av kaffe och massor av grädde för man ska ju orka hela kvällen:-)

 

Frukosten dag 2 var en fin buffé (brie-ost till frukost=GILLA), lunchen likaså en fin buffé med en jättegod fisk och skaldjursgryta med aioli.

 

Och däremellan då det jag INTE åt... :

Massor av frukt, kakor, bullar och godis.

Och folk äter verkligen allt och hela tiden. Dömer dem inte för det för jag har tryckt i mig mycket onyttigheter på olika konferenser men jag är ju så himla GLAD över att nu slippa bekymra mig om saker som "Nu måste jag äta jättenyttigt torsdag, fredag" eller "Fan, jag har säkert gått upp 2 kg nu, jag MÅSTE göra något" eller att man ska "träna bort bullen".

 

Verkligen en befrielse att slippa det där, ha en stabil blodsockerkurva och vara mätt och nöjd.

Lite besviken dock på att LCHF-önskemålet inte uppmärksammades när det hade varit så enkelt.

En bit brieost eller liknande till kaffet... Smör och extra grönsaker till maten istället för potatis...

 

Någon annan som testat att fylla i att man vill äta LCHF på konferens eller liknande som lyckats?

Etiketter: resor diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln