Smakrika köttfärsbiffar

Vegetariska biffar var väldigt gott men nu var det faktiskt flera, flera veckor sedan jag åt köttfärsbiffar så det var dags för en favorit i lite ny tappning.

 

Det är bara fantasin som sätter gränser för hur man smaksätter sina biffar. Det mesta som man tycker är gott fungerar bra att blanda i köttfärssmeten:-).

 

De här biffarna blev goda och röran likaså. Jag hade kvar lite zuccini och halloumi-ost så det blev tillbehören.

Jag kastar ytterst sällan mat sedan jag började med LCHF. Ibland om jag har någon grönsak som hinner bli dålig men det är inte ofta det händer.

Förut har det kastats en hel del pasta, ris, potatis och bröd...

 

Pannbiffar med soltorkad tomat & fetaoströra

Recept 3 personer

 

500 gram nötfärs eller blandfärs

1/2 dl vispgrädde

1 msk fiberhusk

1/2 riven gul lök

1/2 paket grovt riven fetaost

7 st hackade soltorkade tomater

Salt/peppar/basilika (försiktigt med saltet, tomaterna och fetaosten är salt i sig)

 

Tomat & Fetaoströra

5 st soltorkade tomater

1/2 paket fetaost

1 1/2 dl creme fraiche

vit/svartpeppar

 

Mixa och tillsätt eventuellt lite mjölk eller grädde om du vill ha röran tunnare.

 

Etiketter: köttfärs tillbehör

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln