Allt går att grilla...

Grillning på terassen var och varannan dag. Så himla trevligt och gott!

 

Och om man tröttnar finns många små fina restauranger, vi har lyckats bra i våra val utan att hamna på turistfällor med "engelsk mat"...

Grillad kyckling, tsatsiki, fetaost, sallad

Igår fick vi tag i en fin bit fetaost som lades på grillen i en "folieskål".

 

Krydda med lite chili eller cayennepeppar och basilika och/eller oregano. Sedan droppas lite olivolja på och låt ligga på grillen tills osten är mjuk och krämig men ändå fast, ca 5-7 minuter.

Jättegott till kyckling!

Efter några dagar med sol och härliga bad i havet är det nu regn igen och vi får hitta på något annat...

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Etiketter: resor grillat

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln