Allt går att grilla...

Grillning på terassen var och varannan dag. Så himla trevligt och gott!

 

Och om man tröttnar finns många små fina restauranger, vi har lyckats bra i våra val utan att hamna på turistfällor med "engelsk mat"...

Grillad kyckling, tsatsiki, fetaost, sallad

Igår fick vi tag i en fin bit fetaost som lades på grillen i en "folieskål".

 

Krydda med lite chili eller cayennepeppar och basilika och/eller oregano. Sedan droppas lite olivolja på och låt ligga på grillen tills osten är mjuk och krämig men ändå fast, ca 5-7 minuter.

Jättegott till kyckling!

Efter några dagar med sol och härliga bad i havet är det nu regn igen och vi får hitta på något annat...

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Etiketter: resor grillat

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln