Spansk Påsklunch

Såklart måste man äta lite påsklunch även i Spanien, det är ju påsk!

Dock blir det en lite mer medelhavsinspirerad påskmeny än hemma i Sverige, men det är ju bara gott. På påskbordet fanns:

  • Ägghalvor med majonnäs och räkor
  • Oliver
  • Vitlöks och chilifrästa räkor
  • Cheddarost, brieost och manchegoost
  • Parmaskinka
  • Chorizo
  • Fetaoströra
  • Färsk sparris
  • Jordgubbar & apelsiner till efterrätt
  • Cava att dricka, mums med kallt bubbel i solen!

Ha en skön påskafton!

Etiketter: ägg resor diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln