Spansk Påsklunch

Såklart måste man äta lite påsklunch även i Spanien, det är ju påsk!

Dock blir det en lite mer medelhavsinspirerad påskmeny än hemma i Sverige, men det är ju bara gott. På påskbordet fanns:

  • Ägghalvor med majonnäs och räkor
  • Oliver
  • Vitlöks och chilifrästa räkor
  • Cheddarost, brieost och manchegoost
  • Parmaskinka
  • Chorizo
  • Fetaoströra
  • Färsk sparris
  • Jordgubbar & apelsiner till efterrätt
  • Cava att dricka, mums med kallt bubbel i solen!

Ha en skön påskafton!

Etiketter: ägg resor diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

  • Berit Malmström » Livets lärdomar :  ”Jag förstår ditt tänk, började inte ta vaccin mot säsongsinfluensa förrän jag fy..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln