Spansk Påsklunch

Såklart måste man äta lite påsklunch även i Spanien, det är ju påsk!

Dock blir det en lite mer medelhavsinspirerad påskmeny än hemma i Sverige, men det är ju bara gott. På påskbordet fanns:

  • Ägghalvor med majonnäs och räkor
  • Oliver
  • Vitlöks och chilifrästa räkor
  • Cheddarost, brieost och manchegoost
  • Parmaskinka
  • Chorizo
  • Fetaoströra
  • Färsk sparris
  • Jordgubbar & apelsiner till efterrätt
  • Cava att dricka, mums med kallt bubbel i solen!

Ha en skön påskafton!

Etiketter: ägg resor diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln