Spansk Påsklunch

Såklart måste man äta lite påsklunch även i Spanien, det är ju påsk!

Dock blir det en lite mer medelhavsinspirerad påskmeny än hemma i Sverige, men det är ju bara gott. På påskbordet fanns:

  • Ägghalvor med majonnäs och räkor
  • Oliver
  • Vitlöks och chilifrästa räkor
  • Cheddarost, brieost och manchegoost
  • Parmaskinka
  • Chorizo
  • Fetaoströra
  • Färsk sparris
  • Jordgubbar & apelsiner till efterrätt
  • Cava att dricka, mums med kallt bubbel i solen!

Ha en skön påskafton!

Etiketter: ägg resor diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln