Spansk Påsklunch

Såklart måste man äta lite påsklunch även i Spanien, det är ju påsk!

Dock blir det en lite mer medelhavsinspirerad påskmeny än hemma i Sverige, men det är ju bara gott. På påskbordet fanns:

  • Ägghalvor med majonnäs och räkor
  • Oliver
  • Vitlöks och chilifrästa räkor
  • Cheddarost, brieost och manchegoost
  • Parmaskinka
  • Chorizo
  • Fetaoströra
  • Färsk sparris
  • Jordgubbar & apelsiner till efterrätt
  • Cava att dricka, mums med kallt bubbel i solen!

Ha en skön påskafton!

Etiketter: ägg resor diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anders » Mer Nitritfritt!:  ”Tulip har bacon gjort på sidfläsk och salt https://www.tulip.se/produkter/bacon/..”

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln