Spanienfrukost!

På plats i Spanien äntligen!

 

Så vackert och mysigt här med små vita hus, massor av blommor, havet...

 

Tyvärr ösregnar det och det blir ingen dag på stranden direkt. Oddsen för att det ska hända på en av Spaniens solsäkraste ställen är låga men tydligen är jag inte förföljd av tur, vi hoppas det vänder snart!

 

Finns jättebra affärer här och många små butiker med grönsaker, frukt, köttbutiker osv, osv. Bilder kommer när regnet upphör:-)

 

Idag en frukost med äggröra, bacon, goda jordgubbar och lite rivna morötter. Nu inför påsken med alla frestelser som kanske kommer dyka upp, se till att vara mätt av mat! Håll inte igen utan ät allt du orkar av bra LCHF-mat, då är risken betydligt mindre att du kommer sluta djupt nere i påskägget.

Ha en härlig långfredag! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln