Biffen fixad!

Fetaostbiffar är perfekt mat. Gott och enkelt och gör många när du ändå håller på. Gott som middag, gott att skiva och äta några skivor till mellanmål eller till frukost. Bra att ha i frysen.

 

Här är mitt enkla basrecept som kan varieras på många sätt:

 

Fetaostbiffar

Recept 4 personer

 

600 g nöt eller blandfärs

1/2 dl vispgrädde

1/2 riven gul eller röd lök

1 msk fiberhusk

Ett paket fetaost av god sort

Kryddor: Färsk (fryst ett tag till) basilika, Timjan, grillsalt, svart/vitpeppar, salt

 

Blanda grädde med fiberhusk och lök och låt stå i 5 minuter. Häll i färsen och krydda rejält. Dela Fetaosten i bitar och forma biffarna runt om osten. Stek i smör.

 

Här serverat med gräddstuvad vitkål, en annan favorit.

Etiketter: köttfärs

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln