Historien om de vita jeansen...

-2001 köpte jag ett par vita skitsnygga jeans på REA. De hade varit jättedyra, jag fick de för ett superpris och  det enda jag behövde göra var att gå ner 2 kg så skulle de sitta PERFEKT! Hur svårt kunde det vara?!

Vita jeans är inget vänligt och generöst plagg... Det är ett plagg som visar läget på kroppen klart och tydligt...

Vad hände? Jo, jag gick inte ner 2 kg. Jag gick upp 2 kg. Det var ju höst och mörka kvällar. Och de vita jeansen skulle jag inte ha förrän nästa sommar...

 

När våren kom hade jag plötsligt 5 kg att gå ner, inte lika lätt som att gå ner 2 kg. Och jag lyckades inte. Och det blev med tiden ännu fler kilon att gå ner än 5 kg. Och jeansen i garderoben var ett kvitto på dålig karaktär och misslyckande varje gång jag såg dem...

Till slut var jag ungefär 15 kg från att komma i jeansen. Då gav jag upp. Packade ner dem och skänkte till Myrorna.

 

Vad vill jag säja med det här? 

  • Ha inte kläder i garderoben som ger dålig energi! Låt de inte vara där och säja att du är misslyckad! Packa undan långt bort så länge, sälj eller ge bort.
  • Köp kläder du kan ha nu.  Och belöna dig gärna med något nytt och fint när du nått något delmål (gått ner 4 kg, 7 kg, 10 kg, vad det nu kan vara) men inte i förskott...

Och nu har jag köpt ett par nya vita jeans!

(Och en galet chockrosa jacka som JAG blev glad av efter alla svarta vinterkläder man har haft på sig under hela den långa vintern...)

Etiketter: funderingar vikt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln