Lördagsmiddag?

Vad ska vi äta idag?

 

Den frågan ställer jag mig också rätt ofta. Men orken att laga mat är så mycket större nu än när jag led av totala blodsockersvängningar och bara behövde något snabbt, snabbt...

Och sen är LCHF-mat ofta snabb. Att koka pasta tar ju i alla fall 15-20 minuter inklusive uppvärmning av vatten. Att fixa grönsakstillbehör går alltid fortare än så.

 

Här är en god helgmiddag inklusive ett gott vin.

 

Tournedo med baconlindad & parmesangratinerad haricoverts och chilibearnaise.

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

  • Katarina » Påsk -2021 Covid 19:  ”Ja, visst är det konstigt! Alla risker verkar vara ok utom risken att bli smitta..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln