Lördagsmiddag?

Vad ska vi äta idag?

 

Den frågan ställer jag mig också rätt ofta. Men orken att laga mat är så mycket större nu än när jag led av totala blodsockersvängningar och bara behövde något snabbt, snabbt...

Och sen är LCHF-mat ofta snabb. Att koka pasta tar ju i alla fall 15-20 minuter inklusive uppvärmning av vatten. Att fixa grönsakstillbehör går alltid fortare än så.

 

Här är en god helgmiddag inklusive ett gott vin.

 

Tournedo med baconlindad & parmesangratinerad haricoverts och chilibearnaise.

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln