Lördagsmiddag?

Vad ska vi äta idag?

 

Den frågan ställer jag mig också rätt ofta. Men orken att laga mat är så mycket större nu än när jag led av totala blodsockersvängningar och bara behövde något snabbt, snabbt...

Och sen är LCHF-mat ofta snabb. Att koka pasta tar ju i alla fall 15-20 minuter inklusive uppvärmning av vatten. Att fixa grönsakstillbehör går alltid fortare än så.

 

Här är en god helgmiddag inklusive ett gott vin.

 

Tournedo med baconlindad & parmesangratinerad haricoverts och chilibearnaise.

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln