Lördagsmiddag?

Vad ska vi äta idag?

 

Den frågan ställer jag mig också rätt ofta. Men orken att laga mat är så mycket större nu än när jag led av totala blodsockersvängningar och bara behövde något snabbt, snabbt...

Och sen är LCHF-mat ofta snabb. Att koka pasta tar ju i alla fall 15-20 minuter inklusive uppvärmning av vatten. Att fixa grönsakstillbehör går alltid fortare än så.

 

Här är en god helgmiddag inklusive ett gott vin.

 

Tournedo med baconlindad & parmesangratinerad haricoverts och chilibearnaise.

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln