Lördagsmiddag?

Vad ska vi äta idag?

 

Den frågan ställer jag mig också rätt ofta. Men orken att laga mat är så mycket större nu än när jag led av totala blodsockersvängningar och bara behövde något snabbt, snabbt...

Och sen är LCHF-mat ofta snabb. Att koka pasta tar ju i alla fall 15-20 minuter inklusive uppvärmning av vatten. Att fixa grönsakstillbehör går alltid fortare än så.

 

Här är en god helgmiddag inklusive ett gott vin.

 

Tournedo med baconlindad & parmesangratinerad haricoverts och chilibearnaise.

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sussie Rislund » GRATIS kostrådgivning!:  ”Skulle verkligen behöva lite tips med maten. Äter LCHF men behöver tänka mera ke..”

  • Hunden Rut » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Detta verkar lovande! :) Nyligen börjat min lchf-livstil och trodde jag skulle k..”

  • Terese Hammarqvist » GRATIS kostrådgivning!:  ”Ändra kosten! ”

  • Anna i Skåne » Sluta träna!:  ”Jag gillar och mår bra av kombon. Träna och äta lågkolhydratkost! När jag tränar..”

  • Eva » Nyårsloppet!:  ”Heja Heja! Gott Nytt År!”

  • Eva » Ny tid nu!:  ”Jag trycker på Gilla-knappen .”

  • Eva » Enkel frukost:  ”Tänk om man hade fått smaskens-tallrik när man var barn istället för rostis med ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln