Vad erbjuder jag?

Jag får en del mejl och telefonsamtal om detta och nedan följer en presentation:

 

Personlig kostrådgivning:

 
Utifrån ett frågeformulär kring kost & hälsa utarbetar vi tillsammans mål kring din vikt och hälsa. Du får hjälp med praktiska recept, matlagningstips och får lära dig mer hur din kropp fungerar och vad som händer när du äter olika saker. Jag väger och mäter dig (om du vill!) och vi följer upp dina mål genom att boka in det antal tillfällen som passar för dig, jag rekommenderar minst 4 tillfällen för att få kontinuitet och bra uppföljning.
 
Tillsammans kan vi utarbeta paketlösningar som passar dig i din vardag utifrån behov och önskemål.
 

Kostrådgivning i grupp:

  
Ett bra sätt för t ex familjen eller en liten grupp vänner/släkt att tillsammans få personlig kostrådgivning till ett mer förmånligt pris. Att göra förändringar tillsammans underlättar också för att kunna hålla i sin förändring och kunna ge varandra peppning på vägen.
 

 

Kost & viktminskningskurs:
 
Vi träffas varannan vecka vid 6 kurstillfällen och du får en djupare förståelse för kostens koppling till hälsan, och får samtidigt det viktiga stödet i en grupp. Du får ett kursmaterial och mycket recepttips och under hela kursperioden (ca 3 månader) har du tillgång till mig som kostrådgivare att bolla frågor, idéer och synpunkter med.
 

Webbaserad kostrådgivning:
 
Kan passa bra för dig som bor längre bort eller har väldigt ont om tid.
Utifrån ett frågeformulär kring kost och hälsa utarbetar vi tillsammans dina mål, och du får praktiska recepttips och mer information om lågkolhydratkost genom 6 stycken informationsbrev som mejlas till dig ungefär var 14:onde dag.
När som helst under perioden är du välkommen att höra av dig med frågor och funderingar.
 

Kostrådgivning mot företag/personalgrupper:
 
Jag erbjuder föreläsningar kring kost och hälsa och erbjuder också kurser för olika personalgrupper som hålls på företaget.
En hälsosam och välmående personal är en investering för alla arbetsgivare.
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Berit Malmström » Livets lärdomar :  ”Jag förstår ditt tänk, började inte ta vaccin mot säsongsinfluensa förrän jag fy..”

  • Tea » Jag är trögfattad...?:  ”Bra skrivet! Litar på mitt immunförsvar. Hade rödahund 1980, tog därför aldrig v..”

  • Eva » Gör det bara!:  ”Träna med SVT funkade också :). Kanske inte log så mycket bara..........”

  • Lotta » Jag är trögfattad...?:  ”Jag är precis lika trögfattad som du en sjukdom som är så dödlig att jag måste ..”

  • Catarina Sörensen » Jag är trögfattad...?:  ”Tillägg till min förra kommentar: Du är verkligen INTE trögfattad! :-)”

  • Weronika » Jag är trögfattad...?:  ”Exakt så! ”

  • Christina Persson » Jag är trögfattad...?:  ”Suveränt skrivet!!! Tack för det!!! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln