Fläskfilé, kastanjechampinjoner och ugnsrostad blomkål

Till den goda ugnsrostade blomkålen som jag var lite lyrisk av för några dagar sedan åt jag en favorit som man kan göra i olika tappningar. 

 

Fläskfilé, kastanjechampinjoner, grädde, creme fraiche och ädelost. 

Bara att steka skivad svamp och fläskfilé och sen smula över ost, tillsätta grädde och creme fraiche (och lite kantarellfond hade jag i också) och låta det puttra.

Jätteenkelt och gott! Tycker kastanjechampinjonerna är roligare och smakar lite mer än de vanliga champinjonerna.

Etiketter: fläskkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

  • anna-lena valler » Håll ut för din rätt! :  ”Heja dig”

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln