Fläskfilé, kastanjechampinjoner och ugnsrostad blomkål

Till den goda ugnsrostade blomkålen som jag var lite lyrisk av för några dagar sedan åt jag en favorit som man kan göra i olika tappningar. 

 

Fläskfilé, kastanjechampinjoner, grädde, creme fraiche och ädelost. 

Bara att steka skivad svamp och fläskfilé och sen smula över ost, tillsätta grädde och creme fraiche (och lite kantarellfond hade jag i också) och låta det puttra.

Jätteenkelt och gott! Tycker kastanjechampinjonerna är roligare och smakar lite mer än de vanliga champinjonerna.

Etiketter: fläskkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

  • kristina » Halloumi-fries och bokklubb :  ”Det var länge sedan jag åt Halloumi, låter jättegott att dippa i ost.”

  • kristina » Sökfunktionen fungerar äntligen !:  ”Jag kommer ihåg att jag gjorde dina chicken nuggets, dom ska jag söka efter och ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln