Fläskfilé, kastanjechampinjoner och ugnsrostad blomkål

Till den goda ugnsrostade blomkålen som jag var lite lyrisk av för några dagar sedan åt jag en favorit som man kan göra i olika tappningar. 

 

Fläskfilé, kastanjechampinjoner, grädde, creme fraiche och ädelost. 

Bara att steka skivad svamp och fläskfilé och sen smula över ost, tillsätta grädde och creme fraiche (och lite kantarellfond hade jag i också) och låta det puttra.

Jätteenkelt och gott! Tycker kastanjechampinjonerna är roligare och smakar lite mer än de vanliga champinjonerna.

Etiketter: fläskkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Enorma kontraster!:  ”Fint och hoppfullt reflekterat och skrivet. ”

  • Helena » Ett ögonblick...:  ”Glömde..promenerar numera på annat håll! Inget vatten i närheten,men fin skog! H..”

  • Helena » Ett ögonblick...:  ”Promenaden runt sjön är så skön,den får mig att längta tillbaka dit..Gymmet har ..”

  • Helena » Lunch och Karma:  ”Förvånar mig inte att du skriver hur han betett sig tidigare i sitt liv. Jag har..”

  • Pia » Frukostreflektioner :  ”Tack för dina inlägg om Paolo. Tack vare dig så fick jag äntligen rätt i vad jag..”

  • Ingrid » Frukostreflektioner :  ”Bra skrivet! Instämmer!”

  • Eva » Frukostreflektioner :  ”Du sammanfattar/analyserar så bra!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln