Fläskfilé, kastanjechampinjoner och ugnsrostad blomkål

Till den goda ugnsrostade blomkålen som jag var lite lyrisk av för några dagar sedan åt jag en favorit som man kan göra i olika tappningar. 

 

Fläskfilé, kastanjechampinjoner, grädde, creme fraiche och ädelost. 

Bara att steka skivad svamp och fläskfilé och sen smula över ost, tillsätta grädde och creme fraiche (och lite kantarellfond hade jag i också) och låta det puttra.

Jätteenkelt och gott! Tycker kastanjechampinjonerna är roligare och smakar lite mer än de vanliga champinjonerna.

Etiketter: fläskkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

  • Inger » Snaaaart semester! :  ”Önskar er en härlig semester ! Älskar er ❤️❤️❤️”

  • Matilda » JAG FLYTTAR TILLBAKA!:  ”Kul att du är tillbaka! :-) Befinner mig själv i Asien sen två veckor tillbaka, ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln