Fläskfilé, kastanjechampinjoner och ugnsrostad blomkål




Till den goda ugnsrostade blomkålen som jag var lite lyrisk av för några dagar sedan åt jag en favorit som man kan göra i olika tappningar.
Fläskfilé, kastanjechampinjoner, grädde, creme fraiche och ädelost.
Bara att steka skivad svamp och fläskfilé och sen smula över ost, tillsätta grädde och creme fraiche (och lite kantarellfond hade jag i också) och låta det puttra.
Jätteenkelt och gott! Tycker kastanjechampinjonerna är roligare och smakar lite mer än de vanliga champinjonerna.
Kommentera gärna inlägget:
Senaste inlägg
Senaste kommentarer
-
Vera » Svar från Leos Lekland: ”Tack för du tar fighten!”
-
Anette » Svar från Leos Lekland: ”Vill bara tacka för att du "tar fighten". Inspirerar mig (som gärna leker med ba..”
-
Michael Olssonn » SVAR från Leos Lekland!: ”Tyvärr skriver inte Niclas något konkret utan det är bara ord som verkar positiv..”
-
Eva » Lunch ute! : ”Därför har vi knytblus idag och alla andra dagar framöver!”
-
Bodil » Dags för skärpning Leos Lekland!: ”Så jättebra skrivit Tycker likadant. Blir ofta förbannad på sånt matfusk, o prat..”
-
Birgitta Karlström » SVAR från Leos Lekland!: ”Hoppas VERKLIGEN att ni erbjuder nyttig men ändå god föda/godis till våra små. D..”
-
Mona Mattsson » Dags för skärpning Leos Lekland!: ”Håller fullständigt med. Sockerchocker kan ingen leva på. ”
Bloggarkiv
- ▼ 2018 (15)
- ► 2017 (47)
- ► 2016 (30)
- ► 2015 (74)
-
►
2014 (149)
- ► december (11)
- ► november (7)
- ► oktober (11)
- ► september (5)
- ► augusti (6)
- ► juli (5)
- ► juni (15)
- ► maj (14)
- ► april (6)
- ► mars (26)
- ► februari (24)
- ► januari (19)
-
►
2013 (448)
- ► december (23)
- ► november (38)
- ► oktober (24)
- ► september (43)
- ► augusti (42)
- ► juli (35)
- ► juni (48)
- ► maj (43)
- ► april (45)
- ► mars (37)
- ► februari (33)
- ► januari (37)
-
►
2012 (393)
- ► december (30)
- ► november (29)
- ► oktober (33)
- ► september (32)
- ► augusti (28)
- ► juli (19)
- ► juni (37)
-
►
maj (38)
- Frukost på stan!
- Varför blir det aldrig lättare...???
- Visst kan vi...?
- Uppskattad vardags eller festrätt
- ► april (35)
- ► mars (38)
- ► februari (22)
- ► januari (52)
-
►
2011 (663)
- ► december (55)
- ► november (51)
- ► oktober (52)
- ► september (54)
- ► augusti (56)
- ► juli (46)
- ► juni (44)
- ► maj (57)
- ► april (62)
-
►
mars (68)
- Om jag bara får säja EN sak...
- Dagens delikatess
- TACK för era presentationer!
- Shoppat loss i ostbutiken...
- God morgon!
- ► februari (55)
- ► januari (63)
- ► 2010 (142)
Länkar
Etikettmoln
godis sexuella trakasserier torsk skinka förskola fest kiropraktor fettskola lekland allergier graviditet, vikt lchf middag nyår grädde bloggtips pizza kolesterol kostrådgivarna paj pasta socker korv skaldjur vin barnmat fläskkött ost artiklar resor funderingar bröd graviditet produkter kyckling kostrådgivning snabbt restaurang frukost diverse kost diverse träning köttfärs tillbehör fisk grönsaker ägg barn nötkött graviditet lchf efterrätt vikt hälsoeffekter lchf katter veckokalender choklad fett grillat pannkaka jul soppa före & efterbilder veckans middag glass restaurang barnvagn livsmedelsverket thai föreläsningar instagram kokböcker vitkål 5:2 tänder matlåda påsk hus chili lchf
I dagens SvD, ett gott recept på panering till fisk (från Tasteline). Mixa 1 dl Cashewnötter till mjöl, blanda med 1 dl sesamfrö, salt, peppar, örtkrydda. Skiva torskblock i 3-4 cm, vänd i uppvispat ägg, i ströbrödet och stek i smör. Det blev väldigt bra och gott!