Plock & delikatess

Gillar ju plockmat. Lyxigt, snabbt och gott. Och man varierar enligt önskemål när man står där i delikatessdisken...

 

Idag blev det:

Grillat kycklingspett, tunt skivad rökt skinka (samisk utan socker, jättegod), parmesanfyllda oliver, en egengjord mozzarella & tomatsallad kryddad med pesto, samt en len och fin avokadoröra gjord på 1 avokado, 1 msk majonnäs, 1 msk creme fraiche, lite cayennepeppar, lite pressad citron och lite salt.

 

Ett fantastiskt gott vin till detta också! Från Sydafrika. Rekommenderas!

 

Ha en HÄRLIG fredagkväll och en bra frukost-start på lördagen:-)!

Etiketter: kyckling snabbt vin

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln