Plock & delikatess

Gillar ju plockmat. Lyxigt, snabbt och gott. Och man varierar enligt önskemål när man står där i delikatessdisken...

 

Idag blev det:

Grillat kycklingspett, tunt skivad rökt skinka (samisk utan socker, jättegod), parmesanfyllda oliver, en egengjord mozzarella & tomatsallad kryddad med pesto, samt en len och fin avokadoröra gjord på 1 avokado, 1 msk majonnäs, 1 msk creme fraiche, lite cayennepeppar, lite pressad citron och lite salt.

 

Ett fantastiskt gott vin till detta också! Från Sydafrika. Rekommenderas!

 

Ha en HÄRLIG fredagkväll och en bra frukost-start på lördagen:-)!

Etiketter: kyckling snabbt vin

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln