Plock & delikatess

Gillar ju plockmat. Lyxigt, snabbt och gott. Och man varierar enligt önskemål när man står där i delikatessdisken...

 

Idag blev det:

Grillat kycklingspett, tunt skivad rökt skinka (samisk utan socker, jättegod), parmesanfyllda oliver, en egengjord mozzarella & tomatsallad kryddad med pesto, samt en len och fin avokadoröra gjord på 1 avokado, 1 msk majonnäs, 1 msk creme fraiche, lite cayennepeppar, lite pressad citron och lite salt.

 

Ett fantastiskt gott vin till detta också! Från Sydafrika. Rekommenderas!

 

Ha en HÄRLIG fredagkväll och en bra frukost-start på lördagen:-)!

Etiketter: kyckling snabbt vin

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln