Rester

Jag får ofta frågan om det är dyrt att äta lågkolhydratkost. Svaret är att det kan vara ungefär hur dyrt eller hur billigt som helst. Beror på kvalitén på varorna.

Jag tänker också så att jag spar pengar på att aldrig köpa godis/chips, hudlotion, fikabröd. Och då lägger jag de pengarna på ekologiskt, fint kött och gott vin istället.

Och vad kostar hälsan?

 

Sen kastar jag ytterst sällan mat längre. Jag spar och gör en ny rätt. Går oftast bra. Lägg till lite sås och/eller ägg bara:-)

Har kastat åtskilligt med pasta förut i mina dagar... Och ris.

 

Här återanvände jag lövbiffen från i helgen. Stekte på den lite snabbt. Kokade blomkålsris. Hade kvar av Västerbottensmöret, hade lite, lite bearnaisesås kvar i en burk och sen lite sallad till det. En snabb och bra ny måltid.

 

Etiketter: nötkött snabbt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

  • anna-lena valler » Håll ut för din rätt! :  ”Heja dig”

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln