Festlig och god middag

Det känns ju nästan alltid som om jag äter festligt och gott nu för tiden men det finns ju ändå grader på skalan såklart:-)

 

På helgen har man mer tid, lust och ork för matlagning och då vill jag gärna äta något extra gott med ett extra gott vin till.

 

Här är en god maträtt som kan ätas till både vardag och helg.

 

Riccottafyllda lammfärsbiffar med coleslaw

Recept 4 personer

 

Ca 500-600 g lammfärs

1 paket riccottaost

½ dl hackade valnötter (kan uteslutas)

3 msk färsk persilja

3 msk färsk basilika

1 ägg

2 msk grädde

1 pressad vitlöksklyfta

Salt/peppar

 

Blanda ihop allt, forma till biffar och stek.

 

Ät med en god och krämig coleslaw, med eller utan morot beroende på hur strikt du vill vara. Jag tycker det blir gott och färgglatt med en riven morot i...

Etiketter: köttfärs

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln