Festlig och god middag

Det känns ju nästan alltid som om jag äter festligt och gott nu för tiden men det finns ju ändå grader på skalan såklart:-)

 

På helgen har man mer tid, lust och ork för matlagning och då vill jag gärna äta något extra gott med ett extra gott vin till.

 

Här är en god maträtt som kan ätas till både vardag och helg.

 

Riccottafyllda lammfärsbiffar med coleslaw

Recept 4 personer

 

Ca 500-600 g lammfärs

1 paket riccottaost

½ dl hackade valnötter (kan uteslutas)

3 msk färsk persilja

3 msk färsk basilika

1 ägg

2 msk grädde

1 pressad vitlöksklyfta

Salt/peppar

 

Blanda ihop allt, forma till biffar och stek.

 

Ät med en god och krämig coleslaw, med eller utan morot beroende på hur strikt du vill vara. Jag tycker det blir gott och färgglatt med en riven morot i...

Etiketter: köttfärs

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

  • Effie » Ny diet ? :  ”Hej! Jag har nästan tagit mig igenom åtta veckor på ALP. Resultat: -4 kg (av ö..”

  • Anna i Skåne » Ny diet ? :  ”Hej Varför fokus på viktnedgång? När jag ser dig på bilder ser jag en vacker kvi..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln