"Det är ju fredag..."

"Om du ändå ska äta gräddsås kan du ju äta potatis..."

Griffin Steakhouse

Ja det kan jag... Om jag VILL... Och det är verkligen ingenting som servitrisen på restaurangen ska fatta beslut om...

Inte heller vill jag höra att "potatis är en stor del av maträtten" om jag betalar 250 kronor. För det priset hoppas jag att potatis är en rätt liten del av maträtten!

Och sen säja"Jag lyckades få köket att ta bort potatis och lägga dit lite extra grönsaker" som om det var årets bedrift...

 

Griffin Steakhouse var en jättemysig restaurang med en mycket fin bar, men jag vill verkligen inte höra kostråd från servitrisen när jag går ut och äter! Även om de säjs i vänlig ton.

Det enda personalen ska göra om man vill ta bort något och ändra tycker jag är att fråga "Vad kan vi erbjuda istället?". Och då vill man ha t ex grönsaker, extra sås, något smör eller annat, inte så att man ber dem plocka ner månen utan göra en enkel förändring bara...

 

Grädde till kaffet frågade jag efter men "det finns standardmjölk" var svaret... Tur i alla fall att det fanns grädde till såsen:-)!

 

Vad har ni för erfarenheter av att LCHF-anpassa mat på restauranger?

Etiketter: restaurang

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln