Brödmiddag...

Hur blev vi så här "bröd-beroende" som vi är i Sverige?

 

Var det "Socialstyrelsens 6-8 skivor om dagen" som fick oss att vilja ha bröd till frukost, lunch och middag och som fika? Den kampanjen var förresten Brödinstitutet som låg bakom, och på märkligt sätt fick godkännande för, och att Brödinstitutet ville att vi skulle äta galet mycket bröd är inte så konstigt såklart...

 

Jag saknar sällan bröd. Det händer dock. Och då kan jag äta en skiva, av det godaste brödet som jag vet! 

 

Idag "bakade" jag eget bröd. Tar ca en kvart totalt att göra det här LCHF-vänliga brödet och ibland är det helt lagom som middag. Och jag gjorde några extra till frukost också.

 

LCHF för mig är annars mat. Inte olika "Low carb-bröd" eller att man ska ersätta kolhydratrika livsmedel med halvskumma livsmedel med färre kolhydrater...

 

Det här brödet är gott varmt med mycket smör och en lagrad ost...

Nybakat!
Etiketter: bröd

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln