Making it simple...

Man ska inte krångla mer än nödvändigt när man gör en kostomläggning...

 

Om man tidigare inte gillade att laga mat flera timmar om dagen kommer man antagligen inte helt plötsligt att göra det heller även fast man äter LCHF...

(Även om jag faktiskt tycker att det är roligare nu, främst pga smör och vispgrädde men även för att inte blodsockret är i botten när middagen ska lagas...)

Försök LCHF-anpassa din vanliga vardagsmat för att det inte ska kännas för "konstigt".

 

Köttfärssås och spaghetti= Köttfärssås (med lite grädde/creme fraiche i) och gräddstuvad vitkål

Tacotallrik=Utan tacoskal och extra mycket ost/creme fraiche

Bröd=Ägg eller ett LCHF-bröd

Potatismos=Blomkålsmos

Potatisgratäng=Rättikagratäng

Ris=Blomkålsris

 

Och att bara äta ett par ädelostfyllda köttfärsbiffar med lite gräddsås är bara ett exempel på en god och bra middag!

Och jag gillar paprika:-)... Gott, krispigt, C-vitaminrikt och kräver bara att man skär lite och inget annat=enkelt!

Och paprikan ger också en fin färgklick...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln