Kycklinginnerfilé

Kycklinginnerfilé är himla praktiskt tycker jag

Små bitar som går fort att tina om man inte planerat maten, och jag tycker dessutom att den är mörare än vanliga kycklingfiléer.

 

Den här gången stekte jag den bara i kokosfett (med smak), och sen gjorde jag en röra till där jag med gaffel mixade ihop 70% creme fraiche och 30% getost.

Paprikor skars i bitar och rostades i ugnen med lite olja och havssalt, ca 15-20 minuter på 200 grader.

Enkelt och bra.

 

 

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln