Kycklinginnerfilé

Kycklinginnerfilé är himla praktiskt tycker jag

Små bitar som går fort att tina om man inte planerat maten, och jag tycker dessutom att den är mörare än vanliga kycklingfiléer.

 

Den här gången stekte jag den bara i kokosfett (med smak), och sen gjorde jag en röra till där jag med gaffel mixade ihop 70% creme fraiche och 30% getost.

Paprikor skars i bitar och rostades i ugnen med lite olja och havssalt, ca 15-20 minuter på 200 grader.

Enkelt och bra.

 

 

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Spring, spring... :  ”Gilla på den!!”

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln