Kycklinginnerfilé

Kycklinginnerfilé är himla praktiskt tycker jag

Små bitar som går fort att tina om man inte planerat maten, och jag tycker dessutom att den är mörare än vanliga kycklingfiléer.

 

Den här gången stekte jag den bara i kokosfett (med smak), och sen gjorde jag en röra till där jag med gaffel mixade ihop 70% creme fraiche och 30% getost.

Paprikor skars i bitar och rostades i ugnen med lite olja och havssalt, ca 15-20 minuter på 200 grader.

Enkelt och bra.

 

 

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln