Kycklinginnerfilé

Kycklinginnerfilé är himla praktiskt tycker jag

Små bitar som går fort att tina om man inte planerat maten, och jag tycker dessutom att den är mörare än vanliga kycklingfiléer.

 

Den här gången stekte jag den bara i kokosfett (med smak), och sen gjorde jag en röra till där jag med gaffel mixade ihop 70% creme fraiche och 30% getost.

Paprikor skars i bitar och rostades i ugnen med lite olja och havssalt, ca 15-20 minuter på 200 grader.

Enkelt och bra.

 

 

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anders » Mer Nitritfritt!:  ”Tulip har bacon gjort på sidfläsk och salt https://www.tulip.se/produkter/bacon/..”

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln