På en buffé

Bufféer är ofta enkla ur ett LCHF-perspektiv. Man skannar snabbt över vad som finns och riktar sedan in sig på fett och protein. Oliver, skinkor, ostar, smör grönsallader...

 

Är man väldigt osäker på vad som kommer serveras när man går bort och inte vill vara "krånglig", se till att inte vara vrålhungrig när du är på plats utan ät något innan du går hemifrån. Det gör det mycket enklare att göra rätt val när du väl är på plats...

Etiketter: ost diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln