På en buffé

Bufféer är ofta enkla ur ett LCHF-perspektiv. Man skannar snabbt över vad som finns och riktar sedan in sig på fett och protein. Oliver, skinkor, ostar, smör grönsallader...

 

Är man väldigt osäker på vad som kommer serveras när man går bort och inte vill vara "krånglig", se till att inte vara vrålhungrig när du är på plats utan ät något innan du går hemifrån. Det gör det mycket enklare att göra rätt val när du väl är på plats...

Etiketter: ost diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln