På en buffé

Bufféer är ofta enkla ur ett LCHF-perspektiv. Man skannar snabbt över vad som finns och riktar sedan in sig på fett och protein. Oliver, skinkor, ostar, smör grönsallader...

 

Är man väldigt osäker på vad som kommer serveras när man går bort och inte vill vara "krånglig", se till att inte vara vrålhungrig när du är på plats utan ät något innan du går hemifrån. Det gör det mycket enklare att göra rätt val när du väl är på plats...

Etiketter: ost diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln