LCHF-panering fungerar bra!

Panering är inget problem med LCHF. Man kan panera i t ex sesamfrön eller parmesanost... Kan liksom aldrig bli fel.

Har fått tips också av Anna om kyckling som man panerar lätt i pofiber med goda kryddor, ska testas inom kort.

 

Har ni andra bra paneringstips? Dela gärna med er!

 

Parmesanpanerad schnitzel

Recept 2 personer

 

400 g skinkschnitzel

1 1/2 dl finriven parmesanost

1 ägg

 

Bearnaisesås

Broccoli

1/2 hackad rå lök

 

Vänd köttet i ett uppvispat ägg och vänd i parmesanosten. Stek i smör.

 

Ät med hackad lök, bearnaisesås och grönsaker.

Etiketter: fläskkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

  • kristina » Halloumi-fries och bokklubb :  ”Det var länge sedan jag åt Halloumi, låter jättegott att dippa i ost.”

  • kristina » Sökfunktionen fungerar äntligen !:  ”Jag kommer ihåg att jag gjorde dina chicken nuggets, dom ska jag söka efter och ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln