Kycklinggryta av det som finns hemma

En favorit i lite annan tappning.

Kyckling och fetaost är alltid en bra kombination. Med vispgrädde blir det än bättre.

Brukar ha halverade cocktailtomater istället för paprika, men tomaterna är ju inte jätteroliga nu och då tar jag det jag har hemma...

 

Feta/Kycklinggryta

Recept 4 personer

 

4 kyckingfileer

1 paket fetaost

3-4 dl vispgrädde

2 hackade vitlöksklyftor

1 paprika

6 champinjoner

 

Bryn kycklingen i bitar tillsammans med vitlöken. Smula över fetan och rör i hop. Tillsätt grädde, paprikan och champinjonerna som är skurna i bitar och låt puttra ca 7 minuter.

Om du vill få såsen tjockare, red med 1-2 msk philadelpiaost.

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anders » Mer Nitritfritt!:  ”Tulip har bacon gjort på sidfläsk och salt https://www.tulip.se/produkter/bacon/..”

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln