Kycklinggryta av det som finns hemma

En favorit i lite annan tappning.

Kyckling och fetaost är alltid en bra kombination. Med vispgrädde blir det än bättre.

Brukar ha halverade cocktailtomater istället för paprika, men tomaterna är ju inte jätteroliga nu och då tar jag det jag har hemma...

 

Feta/Kycklinggryta

Recept 4 personer

 

4 kyckingfileer

1 paket fetaost

3-4 dl vispgrädde

2 hackade vitlöksklyftor

1 paprika

6 champinjoner

 

Bryn kycklingen i bitar tillsammans med vitlöken. Smula över fetan och rör i hop. Tillsätt grädde, paprikan och champinjonerna som är skurna i bitar och låt puttra ca 7 minuter.

Om du vill få såsen tjockare, red med 1-2 msk philadelpiaost.

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln