Kycklinggryta av det som finns hemma

En favorit i lite annan tappning.

Kyckling och fetaost är alltid en bra kombination. Med vispgrädde blir det än bättre.

Brukar ha halverade cocktailtomater istället för paprika, men tomaterna är ju inte jätteroliga nu och då tar jag det jag har hemma...

 

Feta/Kycklinggryta

Recept 4 personer

 

4 kyckingfileer

1 paket fetaost

3-4 dl vispgrädde

2 hackade vitlöksklyftor

1 paprika

6 champinjoner

 

Bryn kycklingen i bitar tillsammans med vitlöken. Smula över fetan och rör i hop. Tillsätt grädde, paprikan och champinjonerna som är skurna i bitar och låt puttra ca 7 minuter.

Om du vill få såsen tjockare, red med 1-2 msk philadelpiaost.

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln