Kycklinggryta av det som finns hemma

En favorit i lite annan tappning.

Kyckling och fetaost är alltid en bra kombination. Med vispgrädde blir det än bättre.

Brukar ha halverade cocktailtomater istället för paprika, men tomaterna är ju inte jätteroliga nu och då tar jag det jag har hemma...

 

Feta/Kycklinggryta

Recept 4 personer

 

4 kyckingfileer

1 paket fetaost

3-4 dl vispgrädde

2 hackade vitlöksklyftor

1 paprika

6 champinjoner

 

Bryn kycklingen i bitar tillsammans med vitlöken. Smula över fetan och rör i hop. Tillsätt grädde, paprikan och champinjonerna som är skurna i bitar och låt puttra ca 7 minuter.

Om du vill få såsen tjockare, red med 1-2 msk philadelpiaost.

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln