Naturbeteskött

Det är roligt att det börjar komma mer och mer naturbeteskött i affärerna. Det är inte jättebilligt men det är väldigt gott och riktigt bra mat.

Så blir resultatet när det är naturligt, dvs när min rostbiff har ätit SIN naturliga föda och fått leva i SIN naturliga miljö.

Jag har verkligen full förståelse för människor som blir vegetarianer. Köttindustrin idag är verkligen en industri och ofta en väldigt osmaklig sådan!

Som tur är kommer fler och fler gårdsbutiker och mer och mer naturbeteskött kommer också i butikerna.

 

Här en god trettondagsmiddag:

 

Rostbiff med kastanjchampinjonsås och sparris

Recept 2 personer

 

Ca 300-350 g rostbiff

 

Ca 10 kastanjchampinjoner

2 dl vispgrädde

2 msk soja

2 msk rött vin

1 msk philadelpiaost

Salt/peppar

 

Skiva svampen och fräs den i smör. Tillsätt grädde, soja, vin och kryddor och låt puttra lite. Red såsen med philadelphiaost så att det blir en krämig och fin konsistens.

Serveras med kokt färsk sparris och ett glas gott rött vin...

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln