Lax med gott tillbehör

Lax. Gott, nyttigt, lätt att variera och passar med många olika tillbehör. Här en enkel men god vardagslax.

 

Lax i örttäcke

Recept 4 personer

 

4 st laxfileer

1/2 ask creme bonjour örter

1 dl creme fraiche

Salt/peppar

 

1 paket färska haricots verts

1 paket bacon

 

Smör

 

Blanda creme bonjour-osten med creme fraichen och bre ut över laxen. Ställ in dem i ugnen på 175 grader ca 20 minuter.

Koka haricots vertsen (vad heter det i pluralis?!?!) lätt och gör därefter små högar och linda en baconskiva runt varje hög. Stek i smör till baconet nått önskad färg.

Servera gärna med en extra smörklick...

Etiketter: fisk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln