Vaniljpannacotta med björnbär

Vaniljpannacotta med Björnbär

Recept 2 personer

 

2 ½ dl Vispgrädde

1 tsk vaniljpulver

1 tsk Agavesirap (kan uteslutas)

1 ½ gelatinblad

 

Färska björnbär

 

Lägg gelatinbladen i kallt vatten.

Koka upp grädde och vispa i vaniljpulver och sirap. Låt svalna lite. Lägg i gelatinbladen och rör om. Häll upp i fina glas, låt stå kallt ca 3 timmar och dekorera med björnbär.

Enkel och god efterrätt
Etiketter: efterrätt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln