Vaniljpannacotta med björnbär

Vaniljpannacotta med Björnbär

Recept 2 personer

 

2 ½ dl Vispgrädde

1 tsk vaniljpulver

1 tsk Agavesirap (kan uteslutas)

1 ½ gelatinblad

 

Färska björnbär

 

Lägg gelatinbladen i kallt vatten.

Koka upp grädde och vispa i vaniljpulver och sirap. Låt svalna lite. Lägg i gelatinbladen och rör om. Häll upp i fina glas, låt stå kallt ca 3 timmar och dekorera med björnbär.

Enkel och god efterrätt
Etiketter: efterrätt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

  • Inger » Snaaaart semester! :  ”Önskar er en härlig semester ! Älskar er ❤️❤️❤️”

  • Matilda » JAG FLYTTAR TILLBAKA!:  ”Kul att du är tillbaka! :-) Befinner mig själv i Asien sen två veckor tillbaka, ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln