Vaniljpannacotta med björnbär

Vaniljpannacotta med Björnbär

Recept 2 personer

 

2 ½ dl Vispgrädde

1 tsk vaniljpulver

1 tsk Agavesirap (kan uteslutas)

1 ½ gelatinblad

 

Färska björnbär

 

Lägg gelatinbladen i kallt vatten.

Koka upp grädde och vispa i vaniljpulver och sirap. Låt svalna lite. Lägg i gelatinbladen och rör om. Häll upp i fina glas, låt stå kallt ca 3 timmar och dekorera med björnbär.

Enkel och god efterrätt
Etiketter: efterrätt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ann-Charlotte » Vart finns logiken?!?!:  ”Jag har gått och funderat på när de ska föra statistik över hur många som dött m..”

  • Lena i Umeå » Ett år till!:  ”Grattis! Önskar dig (och oss alla) ett underbart kommande år.”

  • ebet » Läs detta!!!:  ”Statistiska Centralbyrån är bra mot covidskräck :) Jag 'råkade' räkna dödlighet/..”

  • Daniel » Väger alla kvinnor 5 kg för mycket?:  ”I love to have one of these but how I don’t know”

  • Helena » Läs detta!!!:  ”Visst är skrattet borta, speciellt för de som kämpar för sitt liv i en respirato..”

  • Ingerid » Läs detta!!!:  ”Ja visst är detta ett liv på sparlåga. Men egentligen är väl allt riktat till at..”

  • Birgitta » Läs detta!!!:  ”Tack för ditt inlägg! Instämmer till 100% och förfäras varje dag över hur vi ham..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln