Vaniljpannacotta med björnbär

Vaniljpannacotta med Björnbär

Recept 2 personer

 

2 ½ dl Vispgrädde

1 tsk vaniljpulver

1 tsk Agavesirap (kan uteslutas)

1 ½ gelatinblad

 

Färska björnbär

 

Lägg gelatinbladen i kallt vatten.

Koka upp grädde och vispa i vaniljpulver och sirap. Låt svalna lite. Lägg i gelatinbladen och rör om. Häll upp i fina glas, låt stå kallt ca 3 timmar och dekorera med björnbär.

Enkel och god efterrätt
Etiketter: efterrätt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln